Teaser oficial & data de lansare pentru “Young Royals”, la Netflix

Young Royals este un serial suedez ce vorbește despre maturizare, regizat de Rojda Sekersöz (regizor conceptual) și Erika Calmeyer...

0
557

Young Royals este un serial suedez ce vorbește despre maturizare, regizat de Rojda Sekersöz (regizor conceptual) și Erika Calmeyer, avându-i în distribuție pe Edvin Ryding, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Frida Argento, Nikita Uggla și Pernilla August.

Povestea îl are în centru pe prințului Wilhelm (Edvin Ryding). Prințul Wilhelm începe cursurile la prestigiosul internat Hillerska și profită de ocazie pentru a se cunoaște mai bine pe sine și a descoperi ce fel de viață își dorește cu adevărat. Wilhelm începe să viseze la un viitor liber, plin de dragoste necondiționată și departe de obligațiile regale. Însă atunci când află că a devenit din întâmplare următorul în ordinea succesiunii la tron, dilema care îl macină se intensifică și trebuie să aleagă: iubire sau datorie?

  • Regizori: Rojda Sekersöz (regizor conceptual) și Erika Calmeyer
  • Creatori: Lisa Ambjörn, Lars Beckung și Camilla Holter
  • Scenariști: Lisa Ambjörn (scenarist principal), Pia Gradvall, Sofie Forsman și Tove Forsman
  • Producători: Lisa Berggren Eyre și Martin Söder / Nexiko
  • Producător executiv: Lars Beckung / Nexiko
  • Distribuție: Edvin Ryding, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Frida Argento, Nikita Uggla, Pernilla August, Nathalie Varli, Felicia Truedsson, Mimmi Cyon, Ingela Olsson, Livia Millhagen și David Lenneman.

Young Royals are premiera pe 1 iulie, doar pe Netflix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.