Noile memorii DDR4 XPG SPECTRIX D45 RGB și Gammix D45G

0
509

XPG, binecunoscut producător de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniștii Esports și pasionații de tehnologie anunță modulele de memorie DDR4 XPG GAMMIX D45G și SPECTRIX D45 RGB. Cu design robust și performanțe ridicate, noile module sunt concepute pentru overclockeri și gamerii care își doresc performanțe fiabile.

Design robust, performanțe solide.

GAMMIX D45G și SPECTRIX D45 RGB au un design rezistent, din aluminiu, negru, asemănător cu o armură solidă. Nu numai că arată robust, dar oferă și performanțe ridicate pentru overclocking. Noile dispozitive oferă acest lucru folosind doar chip-uri IC și PCB de cea mai înaltă calitate și oferă suport pentru Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 2.0. XMP 2.0 face ca overclocking-ul să fie rapid și îmbunătățește stabilitatea sistemului. În loc să ajusteze parametrii individuali în BIOS, utilizatorii pot face acest lucru prin sistemul de operare al computerului. Ambele module au fost testate și verificate riguros pentru a funcționa cu cele mai noi platforme AMD pentru compatibilitate fără probleme și performanță uniformă. Ambele module au capacități de 8GB, 16GB sau 32 GB.

Iluminare RGB pentru un plus de eleganță

Utilizatorii pot seta iluminarea RGB pe SPECTRIX D45 exact așa cum își doresc. Aceștia pot alege dintre diferite efecte (static, breathing și comet) sau pot sincroniza luminile cu melodiile preferate prin modul Music. Toate acestea pot fi realizate prin intermediul aplicației XPG RGB Sync sau a software-ului de control RGB oferit de majoritatea producătorilor de plăci de bază, inclusiv cele de la ASUS, MSI, GIGABYTE și ASRock.

Pentru a afla mai multe despre prețurile produselor pe anumite piețe sau disponibilitate, vă rugăm să vizitați www.xpg.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.