Tech Talk Huawei: Weekendul acesta reducerile Huawei se concentrează pe sport și fitness

În livestreaming-ul Huawei Tech Talk de la ora 19:00 va fi subliniată importanța activității sportive și a monitorizării acesteia

0
542
Ascultă acest articol


Huawei Consumer Business Group revine cu un nou livestreaming și o serie de reduceri sub umbrela Huawei Tech Talk. Transmisiunea live, în care vor fi prezentate ofertele speciale din acest sfârșit de săptămână, o va avea invitată pe sportiva Beatrice Olaru.

Livestreming-ul Huawei Tech Talk, care va da startul reducerilor din acest weekend, va avea loc astăzi, 20 mai, de la ora 19:00, pe rețelele de social media Huawei Mobile – Facebook aici și YouTube aici. Tema principală a acestei ediții este sportul, utilitatea lui, gadget-urile care ne ajută în activitățile sportive, dar și importanța monitorizării rezultatelor, iar mai multe detalii vor fi prezentate în acest sens de sportiva Beatrice Olaru.

Astfel, începând de astăzi, de la ora 19:00, pe www.huaweistore.ro, vor fi disponibile o serie de reduceri la ceasuri inteligente Huawei care monitorizează activitatea fizică și anumiți indicatori ai stării de sănătate în general, dar și la căștile pe care mulți dintre utilizatori le folosesc la diverse activități sportive. De asemenea, pentru că aceste echipamente sunt folosite optim împreună cu aplicația Huawei Health, unul dintre smartphone-urile Huawei va avea și el un preț mai mic decât de obicei. Aceste produse vor fi disponibile la prețuri începând de la 199 lei și vor beneficia de reduceri de până la 400 de lei.

Pentru a beneficia de aceste reduceri, consumatorii interesați trebuie să intre pe www.huaweistore.ro, să adauge produsul în coș și să finalizeze comanda. Cei care doresc să afle primii care sunt produsele din ofertă sunt invitați să urmărească transmisiunea live pe canalele Huawei Mobile Facebook și YouTube. Toate produsele din ofertă au stocuri limitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.