Ascultă acest articol


Huawei Consumer Business Group a anunțat disponibilitatea ediției 2021 Huawei MateBook X Pro pe piața din România, iar noi am avut norocul să-l primim în teste, după ce, anterior, am vorbit și am fost foarte încântați de varianta non-Pro, HUAWEI MateBook X.

Ediția 2021 vine cu generația a 11-a de procesoare Intel Core i5 și i7 care aduce în plus, față de generația anterioară, suport pentru colaborare multi-ecran, sunet surround (4 difuzoare) și buton de pornire cu amprentă care, la primele teste s-au comportat ireproșabil.

De asemenea, și display-ul este unul mai avansat, denimit FullView, suportă o rezoluție 3K HD și este tactil. Rama parcă a dispărut de tot (raport ecran-corp de 91%), iar comenzile tactile (via HUAWEI Free Touch) sunt foarte responsive.

Ediția 2021 este foarte subțire, având o grosime de doar 14,6 mm și o greutate redusă de 1,33 kg, iar culoarea modelului primit la teste, (Emerald Green), este clar una specială.

Wi-Fi-ul a primit și el un boost la Wi-Fi 6 și se simte la transferuri și utilizarea streaming-ului, iar bateria face față cu brio fiind una de 56 Wh care se încarcă rapid mulțumită alimentatorului cu SuperCharge care poate fi folosit și la alte device-uri Huawei.

Atât pentru moment, continuăm testările și revenim cu mai multe detalii săptămâna viitoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.