Câștigă 3 invitații duble la Mortal Kombat la Happy Cinema București în perioada 21 – 24 iunie.

Concursul a fost anulat în lipsă de participare și răspunsuri corecte. Mulțumim de înțelegere.

În „Mortal Kombat”, luptătorul MMA Cole Young, obișnuit să ia bătaie pentru bani, nu știe de moștenirea sa – sau de ce împăratul Lumii Exterioare, Shang Tsung, și-a trimis cel mai bun războinic, Sub-Zero, un Cryomancer din altă lume, să-l vâneze pe Cole. Temându-se de siguranța familiei sale, Cole pleacă în căutarea lui Sonya Blade la sfatul lui Jax, un maior al Forțelor Speciale care poartă acelaşi dragon ciudat cu care s-a născut Cole. Curând, el se găsește la templul lordului Raiden, un Dumnezeu mai bătrân și protectorul Pământului, care acordă sanctuar celor care poartă semnul. Aici, Cole se antrenează cu războinicii experimentați Liu Kang, Kung Lao și mercenarul necinstit Kano, în timp ce se pregătește să stea alături de cei mai mari campioni ai Pământului împotriva dușmanilor din Lumea Exterioară, într-o luptă cu mize mari pentru univers. Dar Cole va fi împins suficient de tare pentru a-și debloca arcanele – imensa putere din interiorul sufletului său – la timp pentru a-și salva nu numai familia, ci pentru a opri Lumea Exterioară odată pentru totdeauna?

Răspunde corect la întrebarea de *concurs, mai jos la comentarii, dă Like și Share pe pagina ta de Facebook la trailer-ul filmului, și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la Mortal Kombat la Happy Cinema din Liberty Center, București.

Cine este personajul principal din film?

  1. Kano
  2. Shang Tsung
  3. Cole Young

New Line Cinema prezintă o producţie Atomic Monster / Broaken Road Production, „Mortal Kombat”. Filmul va fi lansat în cinematografele din România pe 16 iunie 2021 de Vertical Entertainment și distribuit în întreaga lume de Warner Bros. Pictures.

© 2020 Warner Bros. Ent. All rights reserved.

*Participanții la concurs trebuie să pună numele și prenumele din C.I. și o adresă de mail validă și vor fi anunțați vineri, aici. Vor putea să-și ridice biletele de la cinema, înainte de vizionare, cu C.I. Programul de rulare al filmului îl găsiți pe pagina Happy Cinema București.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.