EA și Asociația de Golf din Statele Unite ale Americii celebrează turneul U.S. OPEN

EA SPORTS PGA TOUR va include terenul de golf Torrey Pines și va fi primul joc video care va cuprinde terenul The Country Club Campionatul American de Amatori (USAC) și alte evenimente de amatori vor fi prezentate în modul Career din EA SPORTS PGA TOUR

0
453
Ascultă acest articol


Electronic Arts Inc. și Asociația de Golf din Statele Unite ale Americii (USGA) au dezvăluit planurile de a reprezenta în mod autentic experiența turneului de golf U.S. Open în EA SPORTS PGA TOUR. U.S. Open este cel mai competitiv turneu de golf din Statele Unite ale Americii, desfășurat pe cele mai mari terenuri din America, printre care Torrey Pines, gazda U.S. Open din 2021, și The Country Club din Brookline, Massachusetts, gazda din 2022 a aceluiași turneu. Ambele terenuri vor fi prezentate în EA SPORTS PGA TOUR, terenul The Country Club de la Brookline fiind inclus într-un joc video în premieră absolută. Jocul video EA SPORTS PGA TOUR urmează să fie lansat în primăvara anului 2022.

În cadrul U.S. Open, cei mai buni jucători profesioniști și amatori de golf din lume concurează pentru unul dintre cele mai prestigioase trofee din lume. Alături de U.S. Open, modul Career al EA SPORTS PGA TOUR va include și evenimentele de amatori, inclusiv Campionatul de Amatori din SUA. Pentru a recrea unul dintre cele mai legendare terenuri din SUA în cel mai realist mod posibil, EA SPORTS implementează în premieră scanarea aeriană de ultimă generație, pentru a recrea autentic terenul The Country Club, unul dintre cele cinci cluburi membre fondatoare ale USGA și locul care a găzduit unul dintre cele mai importante momente din istoria acestui sport: victoria răsunătoare a lui Francis Quimet din 1913.

„Suntem încântați să revenim în joc cu EA SPORTS. Odată cu includerea numeroaselor terenuri-gazdă din campionatul USGA, printre care și Campionatul de Amatori din Statele Unite ale Americii, modul de joc Career le permite jucătorilor să-și exerseze și dezvolte abilitățile într-o manieră realistă. Așteptăm cu nerăbdare să vedem evoluțiile jucătorilor pe terenul-gazdă al turneului U.S. Open din acest an, Torrey Pines și, în premieră, pe terenul-gazdă de anul viitor – The Country Club din Brookline, Massachusetts”, a declarat Navin Singh, Chief Commercial Officer USGA.

„Câștigarea Campionatului de Amatori din Statele Unite ale Americii din 2015 a marcat un punct culminant în cariera mea, care mi-a permis să-mi sporesc nivelul de joc, evoluție concretizată cinci ani mai târziu, prin câștigarea turneului U.S. Open din 2020, ceea ce a marcat concretizarea unor ani întregi de eforturi susținute”, a afirmat Bryson DeChambeau. „Sunt un mare fan al jocurilor video, iar faptul că EA SPORTS prezintă și evenimente de golf pentru amatori este foarte interesant, mai ales având în vedere cât de importante sunt acestea pentru cariera unui jucător de golf.”

EA SPORTS PGA TOUR reunește în mod exclusiv toate cele patru campionate majore de golf: Turneul Masters, Campionatul PGA, Campionatul U.S. Open și Campionatul Open. Fanii golfului pot experimenta parcursul unui cariere legendare, concurând în Campionatul THE PLAYERS, FedExCup Playoffs, în atmosfera autentică și terenurile unice ale fiecărui turneu. Mai multe informații despre joc vor fi anunțate pe parcursul acestei veri.

EA SPORTS PGA TOUR este dezvoltat în Orlando și Madrid de EA Tiburon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.