Huawei Consumer Business Group îi așteaptă pe cumpărători să participe la un eveniment special cu jocuri pentru mobil găzduit la magazinul său din Afi Cotroceni Mall în următoarele două weekenduri. În perioada 16-17 aprilie și 22-23 aprilie, vizitatorii vor avea ocazia să joace unul dintre cele mai populare jocuri disponibile în magazinul de aplicații AppGallery al Huawei, iar participanții vor fi răsplătiți cu premii atractive și vouchere.

Vizitatorii magazinului Huawei vor putea să-și arate abilitățile de joc pe un ecran mare interactiv, fiind încurajați să participe atât copiii, cât și adulții. În plus, clienții care achiziționează produse Huawei vor primi cadouri speciale, precum teme pentru smartwatch și smartphone inspirate din jocuri, mascote de pluș personalizate din jocuri celebre, precum și vouchere diverse.

“Dorim să ne cunoaştem mai bine clienţii şi să-i aducem mai aproape de produsele noastre într-un mod relaxant și plăcut. Evenimentul nostru din magazinul Huawei reprezintă o ocazie deosebită pentru vizitatori să se distreze, să câștige premii și să afle mai multe despre serviciile noastre HMS (Huawei Mobile Services), cum ar fi AppGallery și HUAWEI GameCenter. Avem, de asemenea, multe oferte pentru utilizatorii noștri existenți, astfel încât am pregătit surprize pentru toată lumea”, a declarat Sharon Ren, Head of Romania Ecosystem Development & Operations, Huawei Consumer Business Group.

Pe parcursul evenimentului, echipa magazinului Huawei va prezenta vizitatorilor unele dintre cele mai populare jocuri din AppGallery, inclusiv unul dintre cele mai noi jocuri adăugate, numit Dark Nemesis. Alte jocuri promovate în cadrul evenimentului vor fi StandOff 2, Gardenscapes, Time Princess și Fishing Clash.

Campania de primăvară AppGallery

În acest weekend, atât utilizatorii de telefoane Huawei, cât și utilizatorii de Android, se pot înregistra online în Campania de Primăvară AppGallery[1] pentru șansa de a câștiga produse Huawei, cum ar fi căști FreeBuds Pro, smartwatch Watch Fit, căști wireless 3i FreeBuds, brățară de fitness Band 4 și cupoane pentru jocuri, cum ar fi: Garena Free Fire, Playrix Games, Standoff 2, Time Princess, MobileLegends: BangBang, Dark Nemesis și Fishing Clash.

AppGallery este platforma oficială de distribuție a aplicațiilor pentru cele mai recente smartphone-uri și tablete Huawei, oferind peste 187,000 de aplicații integrate cu Huawei Mobile Services, platforma de servicii mobile Huawei. Clienții care au telefoane Huawei pot descărca aplicațiile dorite rapid și ușor din 18 categorii, cum ar fi jocuri, știri, social media, finanțe, divertisment, afaceri și multe altele. AppGallery este disponibil în peste 170 de țări și regiuni, cu peste 580 de milioane de utilizatori activi la nivel mondial.

Jocurile prezentate în Campania de primăvară AppGallery sunt:

StandOff 2 este un joc tip multiplayer în care două echipe se luptă cu arme de foc. Este un joc de acțiune rapid, cu comenzi simple, astfel încât să se mențină un ritm alert și palpitant. Există de asemenea și comenzi pentru sărituri și ghemuire, precum și posibilitatea de a comuta între mai multe arme prin taste atribuite.

Dark Nemesis este un joc de tip dark fantasy, în care binele și răul se luptă permanent. Luptele sunt epice, monștrii impunători, iar luptătorii aparțin de 4 clase, fiecare cu un stil propriu. Prima clasă este disponibilă la începutul jocului, iar celelalte 3 sunt disponibile după atingerea nivelului 39, iar ele sunt: Flash Killer, Shadow Slayer și Venom Ninja.

GardenScapes este un joc perfect pentru relaxare. Jucătorul îl va ajuta pe Austin să își construiască o grădină frumoasă, iar el va trasa diverse sarcini de îndeplinit: plantarea florilor, construirea unei căsuțe într-un copac, strângerea resturilor vegetale, practic tot felul de treburi care țin de grădinărit.

Time Princess este o combinație perfectă între o poveste vizuală, îmbrăcarea păpușilor și alegerea unor potențiale scenarii. Ca un regizor, jucătorul trasează destinul personajelor prin alegerile sale când vine vorba de diverse acțiuni, povești de dragoste sau ținute vestimentare.

Fishing Clash este un joc cu o grafică 3D foarte realistă, în care jucătorul poate prinde pești pe care îi vede apoi într-un acvariu propriu. Se poate interacționa cu alți useri din întreaga lume și se pot realiza clanuri de pescari care vor pescui împreună.

[1] Campania de primăvară AppGallery va fi lansată pe platforma AppGallery în data de 15 aprilie. Utilizatorii de telefoane HMS Huawei o vor găsi în secțiunea Campanii din AppGallery. Pentru a participa la campanie, utilizatorii de telefon Android vor trebui să descarce aplicațiile AppGallery, HMS Core și GameCenter, și să configureze un Huawei ID pentru a fi eligibili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.