XPG GAMMIX S70 este cel mai premiat SSD Gen4 din lume

0
658

XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniști Esports și pasionații de tehnologie, anunță că SSD-ul PCIe Gen4 GAMMIX S70 a primit un premiu COMPUTEX d&i în 2021. Această onoare se adaugă listei de premii ale S70 care include un premiu Red Dot 2021: Design de produs și Premiul de Design Golden Pin 2020 și re-afirmă statutul de cel mai premiat SSD Gen4 din lume.

Cu cea mai recentă interfață PCIe Gen4, GAMMIX S70 este conceput pentru a ajuta gamerii să domine concurența cu performanțe secvențiale de citire/scriere de până la 7400/6400 MBps. Pentru operațiuni fiabile și stabilitate excelentă, GAMMIX S70 are un design al radiatorului proprietar XPG. Radiatorul din aluminiu are o structură terasată, stratificată, care este inspirată de valurile oceanului și asigură o suprafață crescută pentru disiparea căldurii. Camerele goale de dedesubt se adaugă la capacitățile de răcire termică ale dispozitivului, încurajând fluxul de aer și transferul de căldură prin convecție.

Odată cu apariția rețelelor 5G și a volumului în continuă creștere de date procesate, PCIe Gen4 este un upgrade critic care duce dispozitivele de stocare la un nivel superior. GAMMIX S70 extinde seria de SSD-uri Gen4 de la XPG cu o nouă opțiune ideală pentru utilizatorii care doresc să profite de tot ceea ce poate oferi PCIe 4.0. Beneficiind de compatibilitate NVMe 1.4 și Dynamic SLC Caching, S70 oferă performanțe mult superioare celor oferite de SSD-urile SATA și PCIe 3.0. Pentru mai multă ușurință în utilizare și comoditate, S70 este compatibil cu PCIe 3.0.

Toate componentele echipate pe Gammix S70 au trecut prin procese meticuloase de screening, testare și certificare pentru a oferi un produs fiabil, de cea mai înaltă calitate. S70 vine în variante de 1TB și 2TB și este susținut de o garanție de 5 ani.

Oferite de Consiliul pentru Dezvoltare a Comerțului Exterior din Taiwan (TAITRA), cele 13 premii COMPUTEX d&i sunt organizate de Institutul de Cercetare în Tehnologie Industrială (ITRI) în parteneriat cu judecători dintr-o gamă largă de industrii și discipline, de la capital de risc la tehnologie. Programul de atribuire evaluează candidații pe baza unui set de criterii care includ inovație, tehnologie, funcționalitate, responsabilitate socială și design.

Mai multe despre XPG GAMMIX S70: https://www.xpg.com/us/xpg/685

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.