Resident Evil 4 în campania Game On AMD

0
427
Ascultă acest articol

AMD prezintă o nouă campanie dedicată pasionaților de gaming, GAME ON AMD, oferind jucătorilor oferte avantajoase pentru cele mai noi și mai perfromante tehnologii AMD. Campania durează până la 1 iulie 2003, cuprinde oferte și promoții speciale pentru plăci grafice AMD Radeon RX 6000 Series și Radeon RX 7000 Series și procesoare Ryzen 7000 Series selectate de la comercianții /retaileri participanți. De asemenea, este inclusă și o reducere de 50 de dolari pentru Ryzen 9 7900X3D.

AMD a lansat un nou game bundle, oferind pasionaților de gaming o cheie de activare gratuită a remake-ului Resident Evil 4 la achiziționarea plăcilor grafice Radeon RX eligibile.

Procesoarele și plăcile grafice AMD sunt proiectate de la zero pentru a oferi experiențe de gaming de neuitat și oferă tehnologii, precum:

  • AMD RDNA 3 Architecture – Datorită unității de calcul reproiectate cu acceleratoare de raytracing și AI și tehnologia AMD Infinity Cache de a doua generație, RDNA 3 oferă performanțe, efecte vizuale și eficiență energetică excepționale.
  • „Zen 4” Architecture – Oferă o creștere IPC față de „Zen 3”. Este prima arhitectură x86 pe 5 nm de înaltă performanță din lume, care oferă viteză, putere și eficiență remarcabile, ducând performanța jocurilor și a creării de conținut la noi niveluri.
  • AMD Smart Access Memory (SAM) Technology  Deblochează o performanță mai mare atunci când se combină anumite plăci grafice AMD Radeon cu anumite procesoare desktop AMD Ryzen și plăci de bază AMD seria 500, oferind procesoarelor acces la întreaga memorie GDDR6 de mare viteză a GPU-ului.

În plus față de ofertele GAME ON AM Ddeals, jucătorii vor primi, de asemenea, o copie gratuită a clasicului survival horror aclamat de critici, Resident Evil 4, la achiziționarea de plăci grafice eligibile AMD Radeon RX 6000 și Radeon RX 7000 Series  în perioada 5 iunie – 1 iulie 2023.

În completare, AMD a prelungit pachetul de jocuri Star Wars Jedi Survivor până la 30 iunie 2023, oferind jucătorilor o cheie de activare gratuită a jocului la achiziționarea anumitor procesoare Ryzen din seria 7000.

Consultați lista completă a ofertelor GAME ON AMD Radeon și Ryzen aici, care va continua să fie actualizată cu anunțuri și oferte adiționale în zilele următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.