Noul monitor de la Philips pentru graphic designeri și arhitecți: performanțe de top într-un ecran SuperWide

0
688
Ascultă acest articol


Pentru a ține pasul cu mediul de lucru dinamic de astăzi, profesioniștii au nevoie de o modalitate mai eficientă de a face față task-urilor zilnice – iar un monitor orientat către productivitate este soluția perfectă. Noul monitor Philips 498P9Z este conceput pentru a satisface cerințele grapfic designerilor, arhitecților, programatorilor care au nevoie de un spațiu de lucru generos. Noul monitor are un panou VA curbat ce măsoară 49 inchi (124 cm), o rație de 32:9 și un refresh rate de 165Hz cu tehnologie Adaptive-Sync pentru o experiență confortabilă de utilizare pe tot parcursul zilei, fie că este folosit pentru muncă sau divertisment.

Extinde-ți orizonturile

Philips 498P9Z are un ecran SuperWide cu rezoluție de 5120 x 1440 ce înlocuiește cu ușurință un setup cu două monitoare QuadHD de 27 inchi. Orice profesionist va fi impresionat de spațiul de lucru generos prin trecerea la un monitor de 49 inchi: foile de calcul devin complet vizibile pe un singur ecran, în timp ce editorii foto-video pot urmări în același timp ecranul de previzualizare și timeline-ul complet al producției, iar programatorii pot avea pe ecran liniile de cod și zona de previzualizare a aplicației. Curbura de 1800R a ecranului înconjoară utilizatorul pentru asigură o experiență mai captivantă. Arhitecții, graficienii, editorii video, programatorii și cei care lucrează în domneiul financiar au nevoie de spațiu de lucru care să permită mai multor aplicații să ruleze simultan, iar monitorul le susține creativitatea și le sporește productivitatea.
Imagini de cea mai bună calitate
Certificarea VESA DisplayHDR 400 oferă o imagine superioară monitoarelor SDR.

Luminozitatea, contrastul puternic, culorile pline de viață și imaginile fluide oferite de ecranul de 165Hz cu tehnologia Adaptive-Sync contribuie la o experiență de vizualizare excelentă, indiferent de conținutul afișat pe ecran. Monitorul este potrivit chiar și pentru sesiunile de gaming casual.

Tratamentul anti-glare si anti-reflexie, precum și tehnologiile menite sa protejeze ochii utilizatorilor, precum FlickerFree, modul EasyRead și LowBlue funcționează împreună pentru o experiență de vizionare mai confortabilă, filtrând lumina albastră și reducând oboseala ochilor.

Proiectat pentru multi-tasking

Un spațiu atât de larg este ideal pentru multitasking. Raportul de 32:9 și dimensiunea generoasă a ecranului permit utilizatorilor să deschidă mai multe aplicații și documente simultan, fără a jongla cu fișierele deschise. Chat-urile, aplicatiile de mail, videoclipurile și fișele tehnice își găsesc cu usurință loc pe ecranul de 49 inchi. Dar pentru cele mai extreme configurări există tehnologia MultiView și un comutator KVM încorporat.

Tehnologia MultiView permite conectarea și vizualizarea dublă activă, astfel încât utilizatorii să poată lucra simultan cu mai multe dispozitive, cum ar fi un PC și un notebook. Comutatorul KVM MultiClient integrat permite utilizatorilor să controleze două PC-uri separate cu un singur set monitor-tastatură-mouse, cu posibilitatea de a comuta între surse. Pentru o utilizare confortabilă și ușoară, acest model oferă opțiuni variate de conectivitate și gestionare inteligentă a cablurilor pentru a menține biroul ordonat. Companiile pot câștiga din utilizarea unui ecran atât de mare cu funcții similare la stațiile de lucru colaborative, echipând birourile cu un singur monitor suficient de mare pentru mai mulți angajați.

Philips 498P9Z va fi disponibil începând din august 2021 la prețul de 5.665 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.