În această săptămână, în joiaGFN, suntem entuziasmați să anunțăm că GeForce NOW ajunge la un punct major de cotitură. Cu 13 noi jocuri adăugate, serviciul de cloud gaming de la NVIDIA va oferi membrilor acces instant la peste 1000 de jocuri pe PC!

Cu 1000 de titluri în librăria GeForce NOW, există un joc pentru fiecare gamer.

O întrebare frecventă este dacă GeForce NOW oferă membrilor o selecție de jocuri incluse în membership. Realitatea este că serviciul deja face asta. Toți membrii au access la aproape 100 dintre cele mai populare jocuri free-to-play. Este unul dintre beneficiile unice ale serviciului, posibil datorită conectării acestuia cu librăriile gamerilor.

joiaGFN reprezintă devotamentul de a aduce cele mai noi jocuri, update-uri și funcții către membrii platformei. Pragul de 1000 de jocuri reprezintă chiar această promisiune, reprezentând o creștere de 500+ jocuri de când serviciul a ieșit din beta acum puțin peste 18 luni.

Iar partea cea mai bună? Abia ne-am încălzit.

Totul este despre jocuri

Pragul de 1000 de jocuri pe GeForce NOW este posibil datorită celor peste 300 de parteneri – dezvoltatori de top precum Riot Games, Bungie, Paradox Interactive, Epic Games, Square Enix, Deep Silver și mulți alții.

Toți au ales să-și ducă jocurile în cloud prin librăria GeForce NOW – arătând încredere în faptul că gamerii trebuie să aibă access la jocurile lor printr-un serviciu de cloud gaming. Iar lista de parteneri și jocuri se extinde în fiecare săptămână, în joiaGFN.

Cu 1000 de jocuri în librăria GeForce NOW, există nenumărate opțiuni prin care utilizatorii se pot juca versiuni reale ale jocurilor pe care le dețin în magazine precum Steam, Epic Games Store, Ubisoft Connect și GOG.com.

Câteva dintre cele mai importante sunt:

Pentru o aventură de neuitat, membrii pot juca The Witcher 3: Game of the Year Edition, ASTRONEER sau titluri istorice precum Assassin’s Creed Odyssey și Crusader Kings III. Pot juca titluri populare cu prieteni, precum Destiny 2, Valheim, OUTRIDERS, Rocket League și Counter Strike: Global Offensive. Sau pot experimenta ceva mai înfricosător cu jocuri precum Dead by Daylight, Outlast, Phasmaphobia, 7 Days to Die și Dying Light. Iar membrii Priority și Founders pot duce jocurile la următorul nivel cu RTX ON în Control, Shadow of The Tomb Raider sau Cyberpunk 2077 pentru gaming la calitate cinematică.

Fantasy, action, RPG, shooters, sci-fi, stealth, competitive, turn-based, card games și multe altele – există literalmente fiecare gen de joc gata să fie jucat printre cele 1000 de titluri de pe GeForce NOW

Toate acestea și mai mult

Adițiile de săptămâna aceasta care duc GeForce NOW la peste 1000 de jocuri includ The Immortal Mayor (Steam), Lost at Sea (Steam), Alchemist Adventure (Steam) și Retro Machina (Steam).

Lista completă poate fi găsită mai jos:

  • The Immortal Mayor (lansare în aceeași zi ca pe Steam, 15 iulie)
  • Lost at Sea (lansare în aceeași zi ca pe Steam, 15 iulie)
  • Obduction (Gratuit pe Epic Games Store până pe 22 iulie)
  • Alchemist Adventure (Steam)
  • Retro Machina (Steam)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.