Netflix lansează astăzi trailerul oficial & key art pentru SCHUMACHER, portretul suprem al sportivului care a obținut titlul mondial al Formula 1 de șapte ori, Michael Schumacher.

Acest documentar intim va fi lansat la nivel global pe Netflix pe 15 septembrie.

În această zi, acum 30 de ani, Michael Schumacher a condus în prima sa cursă de Formula 1, în Spa, Belgia. Astăzi, Netflix lansează trailerul oficial pentru SCHUMACHER, portretul suprem al sportivului care a obținut titlul mondial al Formula 1 de șapte ori, Michael Schumacher. Caracterizat de o pasiune nemuritoare, o muncă asiduă și o ambiție de neegalat, Schumacher a trecut rapid de la nou-venit la campion mondial – și în cele din urmă legendă a sportului.

SCHUMACHER este singurul film pe deplin susținut de familia sa.

SCHUMACHER este produs de Benjamin Seikel și de Vanessa Nöcker pentru B|14 FILM GmbH și regizat de Hanns-Bruno Kammertöns, Vanessa Nöcker și Michael Wech.

Credits

  • Regizori: Hanns-Bruno Kammertöns, Vanessa Nöcker und Michael Wech
  • Producători: Vanessa Nöcker und Benjamin Seikel
  • Cameră: Reiner Bauer, Ilhan Coskun, Michael Dreyer, Robert Engelke, Johannes Imdahl
  • Editori: Michael Scheffold, Olaf Voigtländer, Susanne Ocklitz
  • Muzică: Peter Hinderthür, Christian Wilckens

Despre SCHUMACHER

Cu implicarea totală a familiei cunoscutului pilot de curse, documentarul SCHUMACHER prezintă interviuri rare și imagini de arhivă în premieră, oferind un portret intim, dar și critic al sportivului care a obținut titlul mondial de șapte ori. Documentarul explorează numeroasele fațete care l-au format și l-au definit pe acest sportiv polivalent, parcurgând traseul ascensiunii lui amețitoare într-un sport plin de adrenalină și pericol, cu milioane de fani în întreaga lume. Voința lui de fier și puterea de a ieși triumfător atunci când nimeni nu se aștepta l-au plasat pe Michael Schumacher în centrul atenției lumii întregi. Parcursul lui Michael Schumacher a stârnit imaginația a milioane de oameni, dar succesul acestui om extrem de rezervat nu se rezumă doar la cursele automobilistice. Personalitatea lui Michael Schumacher nu este definită doar de spiritul său de luptător și de setea de perfecționism. Lipsa de încredere în sine și nesiguranța completează portretul unui om sensibil și reținut. Părinții, copiii și soția sa, Corinna Schumacher, iubita lui Michael încă din copilărie, sunt acum pregătiți să îi spună povestea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.