moto g60s , telefonul celor care iubesc mișcarea, este de astăzi disponibil în România la un preț avantajos

0
505
Ascultă acest articol


La o lună de la lansarea globală, Motorola anunță disponibilitatea locală pentru noul moto g60s , telefonul conceput pentru cei care sunt mereu în mișcare. Dispozitivul dotat cu o baterie impresionantă și cu un sistem de camere quad incredibil poate fi achiziționat de pe site-ul Altex la prețul recomandat de 1249 lei.

Noul moto g60s este echipat cu o baterie puternică de 5000 mAh ce dispune de o încărcare TurboPower™ 50W, cea mai rapidă funcție de încărcare ce se găsește pe un telefon Motorola. Acesta oferă utilizatorilor 12 ore de funcționare în doar 12 minute¹ de încărcare.

Telefonul beneficiază de un ecran de 6.8″ Max Vision FHD+, ce oferă o gamă cromatică cu 10% mai amplă² pentru culori mai vii și mai realiste, dar și pentru o luminozitate și un contrast remarcabil. De asemenea, moto g60s are capacitatea de a oferi o luminozitate cu 25% mai mare la lumina soarelui și are o rată de refresh de 120 Hz, de aproape două ori mai rapidă decât în cazul smartphone-urilor obișnuite. Utilizatorii se pot bucura acum de un ecran mai mare, mai lat, dar și de o experiența imersivă, ținând cont de faptul că nu vor mai întâmpina întârzieri atunci când navighează pe paginile web, când urmăresc videoclipuri pe YouTube, Instagram sau Tik Tok sau când aleg să testeze jocuri video pe telefon.

moto g60s este echipat cu procesorul ultra-rapid MediaTek Helio G95 care are o viteză cu până la 8% mai mare față de generația anterioară³ și permite o performanță ultra-sensibilă atunci când sunt redate pe telefon filme, conversații sau alt tip de conținut. De asemenea, utilizatorii vor resimți o amplificare a performanței generată de cei 4/6 GB de RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Noul moto g60s integrează patru camere. Senzorul principal de rezoluție ultra-înaltă de 64 MP captează rapid instantanee cu detalii impresionante, fiind susținut de tehnologia Quad Pixel care permite de 4x mai multă lumină pentru cadrele întuncate. Modul Night Vision aduce o claritate uluitoare și culori mai intense chiar și atunci când este luminozitatea redusă. Lentilele cu unghi ultra-wide 118º cuprind de 4x mai multe elemente într-un cadru, iar lentilele Macro Vision aduc subiectul mai aproape pentru cele mai mici detalii.

Pentru a intensifica experiența de creare a conținutului, moto g60s integrează și modul dual capture, care permite utilizatorilor să înregistreze conținut video sau să facă poze cu ajutorul camerelor principale și a celei de selfie în același timp. Modul Dual Capture permite captarea imaginilor în ecran divizat, pentru a nu pierde nicio reacție. Cu o capacitate de stocare integrată de 128 GB4, moto g60s pune la dispoziție un spațiu uriaș pentru toate fotografiile pe care utilizatorul le face, dar și pentru filme, muzică, aplicații și jocuri. De asemenea, poate fi adăugat până la 1 TB cu ajutorul unui card microSD5.

Disponibilitate și prețuri

moto g60s este de astăzi disponibil în România și poate fi achiziționat de pe site-ul Altex, în nuanța Ink Blue, la prețul recomandat de 1249 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.