Sony lansează funcționalitățile „Perfecte pentru PlayStation 5” pentru gama de televizoare BRAVIA XR

Televizoarele Bravia XR devin oficial „Perfecte pentru PlayStation®5”, cu noi funcționalități exclusive PS5™, pentru experiența supremă de gaming pe consolele de ultimă generație

0
592
Ascultă acest articol


Sony lansează campania „Perfect pentru PlayStation®5” dedicată televizoarelor BRAVIA XR[1], special concepute pentru a funcționa perfect cu PlayStation 5 (PS5™) și pentru a oferi o experiență de gaming fantastică, imersivă.

Televizoarele „Perfecte pentru PlayStation 5” vor aduce două noi funcționalități[2] în premieră pentru consola PS5 – Auto HDR Tone Mapping și Auto Genre Picture Mode. Acestea suportă și o afișare până la o rată de 120fps, la rezoluție și claritate 4K, așa cum se poate obține prin HDMI 2.1, în jocurile compatibile[3]. În plus, cu un input lag de doar 6.0ms pe modelele Z9J[4], utilizatorii vor obține fluiditate extraordinară și un timp de răspuns incredibil de mic în jocurile de tip shooting, e-sports, dar și cele foarte complexe care au acțiune instantanee pe ecran.

Televizoarele Sony BRAVIA XR oferă imagini incredibil de realiste, culori vibrante și contrast impresionant, toate completate de sunetul unic surprins cu ajutorul tehnologiei care îi plasează pe utilizatori chiar în mijlocul acțiunii – fie că se joacă sau vizionează un film.

Funcționalități exclusive BRAVIA XR, „Perfecte pentru PlayStation®5”

Auto HDR Tone Mapping[5]

Cu Auto HDR Tone Mapping*, setările HDR vor fi optimizate instant în timpul setării inițiale a consolei PS5. Aceasta va recunoaște automat modelele individuale de televizoare BRAVIA și va selecta cele mai bune setări HDR pentru fiecare televizor în parte. Prin maparea optimizată a tonurilor HDR pentru specificațiile display-ului BRAVIA, utilizatorii vor putea vedea detalii esențiale și culori spectaculoase chiar și în scenele foarte contrastante. De exemplu, vor putea vedea foarte detaliat obiectele de pe pista din Gran Turismo™ 7[6]i, în așa fel încât vor ști exact care ar trebui să fie următoarea mișcare.

*Sunt necesare actualizări software atât pentru PS5, cât și pentru televizoarele BRAVIA. Disponibile până la finalul anului 2021.

Gran Turismo 7: TM & © Sony Interactive Entertainment Inc. Developed by Polyphony Digital Inc.

Auto Genre Picture Mode[7],[8]

Televizoarele BRAVIA XR pot detecta dacă cei care le folosesc se joacă, vizionează un film sau o emisiune TV. Cu Auto Genre Picture Mode, televizorul trece automat pe Game Mode atunci când este redat un joc, fapt care minimizează lag-ul și transformă acțiunea pentru un timp de răspuns și mai rapid, sau pe Standard Mode atunci când utilizatorii redau filme printr-un serviciu de streaming sau de pe un disc Blu-ray™ Ultra HD de pe PS5, fapt care concentrează puterea către procesarea imaginilor, pentru o experiență vizuală și mai expresivă.

Auto Genre Picture Mode va fi disponibil prin viitoare actualizări software pentru PS5 și pentru televizoarele BRAVIA, până la finalul lui 2021.

Experiența supremă, cu produsele Sony audio

Televizoarele Sony BRAVIA XR se potrivesc perfect cu o serie de produse Sony audio, precum sistemul home theatre HT-A9 sau soundbar-urile HT-A7000 și HT-A5000*. Utilizatorii pot conecta aceste produse direct la consola PS5 și pot experimenta funcționalitățile exclusive Bravia XR – Auto HDR Tone Mapping și Auto Genre Picture Mode – pe un televizor din această gamă.

*Este necesară o actualizare software. Disponibilă începând cu primăvara lui 2022.

Pentru mai multe detalii despre televizoarele BRAVIA XR „Perfecte pentru PlayStation 5”, accesați https://www.sony.ro/electronics/tvs-made-for-gaming

Sony oferă coduri digitale pentru PlayStationTM Store în valoare de 450 lei, cumpărătorilor de televizoare BRAVIA XR eligibile

 Sony Europe B.V. desfășoară o promoție în parteneriat cu Sony Interactive Entertainment (SIE), care va avea loc în 20 de țări din Europa (Regatul Unit, Franța, Germania, Italia, Spania, Portugalia, Olanda, Belgia, Elveția, Austria, Polonia, Grecia, România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Danemarca, Norvegia, Suedia și Finlanda) și în cadrul căreia cumpărătorii de televizoare eligible, primele televizoare din lume cu inteligență cognitivă, BRAVIA XR[i] vor putea să revendice coduri digitale în valoare de 450 lei pentru utilizarea în PlayStationTMStore. Oferta se aplică tuturor achizițiilor realizate din magazinele retailerilor participanți, în timpul perioadei promoționale[ii].

[1] Modelele de televizoare BRAVIA XR „Perfecte pentru PlayStation®5”: Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

[2] Auto HDR Tone Mapping și Auto Genre Picture Mode vor fi disponibile printr-o actualizare de software pe PS5 și pe televizoarele BRAVIA, până la finalul lui 2021.

[3] Pentru jocurile PS5 care suportă 4K/120fps.

[4] Lag măsurat pentru modelul Z9J într-un joc 4K 120fps prin intrare HDMI, pe baza condițiilor de testare internă, poate varia în funcție de model, de mediul de utilizare real sau de condițiile specifice. Lag-ul măsurat pentru A90J/A80J/X95J/X90J este de 8.5ms în aceleași condiții de testare.

[5]Sunt necesare atât actualizările software pentru PlayStation®5, cât și pentru BRAVIA. Disponibile până la finalul lui 2021.

[6] Data de lansare – martie 2022. În dezvoltare pentru PlayStation®

[7] Sunt necesare atât actualizările software pentru PlayStation®5, cât și pentru BRAVIA. Disponibile până la finalul lui 2021.

[8] Auto Genre Picture Mode funcționează atunci când Auto Picture Mode este activ.

[i] Inclusiv un procesor care analizează încrucișat mai multe elemente ale imaginii, combinându-le cu punctele focale; recreând perspectiva umană. Începând cu 7 octombrie 2021, niciun alt brand nu a revendicat în mod specific tehnologia inteligenței cognitive pentru procesoarele lor TV. Verificat de Strategy Analytics.

[ii] Datele promoției variază în funcție de țară. Termenii și condițiile, televizoarele eligibile, retailerii participanți și instrucțiunile pentru activarea codului digital sunt disponibile aici: www.sony.ro/promo/tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.