LEGO Home Alone dezvăluit și disponibil la precomandă

0
981
Ascultă acest articol


Ieri LEGO a dezvăluit oficial setul LEGO Ideas #38 inspirat din primul film Singur Acasă. Gloriosul set 21330 este deja disponibil la precomandă la Magazinele Certificate LEGO din România, urmând să se lanseze pe 1 noiembrie.

Nimic altceva nu anunță aproprierea sărbătorilor de iarnă cum o fac cele două filme Singur Acasă originale. Un set LEGO al casei McCallister construită până la cel mai mic detaliu cu tot cu capcanele lui Kevin tocmai a devenit cea mai tare jucărie de găsit sub bradul de Crăciun.

Cutia include 5 minifigurine expresive: Kevin, Kate (mama lui Kevin), Bandiții Uzi Harry și Marv, chiar și bătrânul Marley. Nu lipsește nici tarantula lui Kevin, sau mașina tâlharilor, sau căsuța din copac a lui Kevin. Uriașa casă construită din piese LEGO se poate deschide pentru a admira detaliile și pentru a te amuza cu toate capcanele lui Kevin din film, complet funcționale.

LEGO Singur Acasă are 3955 de piese și a câștigat una din competițiile Ideas. Designerul câștigător este Alex Storozhuk, din Ucraina, unde probabil Singur Acasă rulează ca la noi pe posturile TV locale de fiecare Crăciun. Designerii de la LEGO ai setului oficial sunt Antica Bracanov și Enrique Belmonte Beixer.

Dacă vrei să prinzi acest set LEGO până la Crăciun îl găsești pe BrickDepot.ro chiar acum la precomandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.