Motorola dă startul sezonului festiv cu o nouă ediție a campaniei promoționale Hello Cadouri.  Anul acesta, cei mai norocoși dintre participanți pot câștiga una dintre cele 10 tablete Lenovo Yoga Tab 11 sau marele premiu, un laptop de gaming Lenovo Legion 7 i9 dacă achiziționează telefoane din gama de produse Motorola de pe platforma www.motorola.com/ro/ sau din magazinele fizice sau online ale partenerilor: Altex, Media Galaxy, eMAG, Flanco, Vodafone, Orange și Digi, în perioada 1-20 decembrie 2021.

Din campanie fac parte toate smartphone-urile Motorola aflate în stocul partenerilor, iar cei care se înscriu în perioada promoțională, trebuie să păstreze bonul fiscal și să înscrie codul IMEI al smartphone-ului nou cumpărat pe siteul campaniei www.castigacumotorola.ro, alături de o fotografie sau un scan al dovezii plății.

Prin campania Hello Cadouri, Motorola vine în ajutorul celor care doresc să își surprindă apropiații de Crăciun cu un telefon care dispune de un raport preț-calitate excelent,  dar și celor dornici să își schimbe telefonul mobil cu un dispozitiv cu specificații de top. Motorola își susține clienții cu un portofoliu extins și complet de produse, ce le oferă soluții optime având specificații impresionante, indiferent dacă aceștia aleg un model de tip flagship, precum dispozitivele din gama edge 20, un model premium precum Motorola razr 5G, o gamă rentabilă precum moto e, sau cel mai accesibil telefon cu procesor Snapdragon 888+ de pe piață, noul moto g200 5G.

Flagshipul Moto edge 20, cel mai subțire telefon 5G din gama de produse Motorola, se remarcă datorită sistemului de camere de 108 megapixeli și a ecranului OLED de 144 Hz ce ajută la redarea imaginilor vibrante și colorate. De asemenea, modelul moto g200 5G, cu timp de răspundere cu 20% mai rapid la fiecare atingere, susține gamerii cu ajutorul vitezei impresionante a rețelei 5G și a bateriei cu autonomie de până la 36 de ore, la un preț accesibil. Gama rentabilă moto e face posibilă vizionarea videoclipurilor prin streaming timp de 19 ore și  navigarea pe internet timp de 14 ore datorită bateriei impresionante de 5000 mAH.

În ultimii ani, Motorola s-a remarcat pe piața din România pentru calitatea înaltă a produselor sale, disponibile la prețuri avantajoase. Specificațiile tehnice, designul elegant, împreună cu hardware-ul ce suportă și cele mai recente actualizări ale sistemului de operare și ale aplicațiilor concurează chiar și cu telefoanele de tip flagship.

Luna aceasta, Motorola aduce șansa câștigării următoarelor premii:

  • 10 de tablete Lenovo Tab 11
  • Marele premiu, un laptop de gaming Lenovo Legion cu procesor Intel i9

Campania este valabilă în perioada 1-20 decembrie 2021. Pentru mai multe informații puteți accesa www.castigacumotorola.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.