Decembrie vine cu abonamentele RTX 3080 în Europa și 20 de jocuri noi pe GeForce NOW

0
455
Ascultă acest articol


Cu sărbătorile la orizont, prima ediție din joiaGFN din această lună aduce bucuria abonamentului RTX 3080 în Europa și o furtună de 20 de titluri care ajung pe GeForce NOW în decembrie.

Începând de astăzi, abonamentele RTX 3080 se activează în Europa pentru gamerii care au avut precomandă. Membrii RTX 3080 se bucură de rezuluții mai mari, latență mai mica și cele mai lungi sesiuni de joacă – ajungând la 8 ore – pe lângă cel mai mare control asupra setărilor din jocuri.

Activarea conturilor va continua până când toate cererile vor fi îndeplinite. Precomenzile pentru abonamentul RTX 3080 pe 6 luni încă sunt acceptate în Europa și America de Nord și vor continua în funcție de disponibilitate.

Desigur, nu ar putea să fie joiaGFN fără mai multe jocuri. Decembrie pornește cu 20 de jocuri care vin pe GeForce NOW în această lună, dintre care 9 titluri care ajung în cloud în această săptămână, printre care și jocul de tip survival PvE, Icarus, jocul de aventură single player, Chorus și Ruined King: A League of Legends Story.

Lista completă de jocuri care vin pe GeForce NOW în această lună se află mai jos, cu cele de săptămâna aceasta în capul listei:

De asemenea în decembrie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.