Synology anunţă FlashStation FS2500 și noi SSD-uri SATA

0
511
Ascultă acest articol


Synology a anunțat astăzi lansarea modelului FlashStation FS2500, cel mai nou produs al companiei dedicat segmentului de server, precum și o actualizare a gamei de SSD-uri SATA cu modelele SAT5210. Synology FS2500 este conceput pentru companiile de IT care au nevoie de o stocare rapidă și o latență redusă, fiind ideal pentru mașinile virtuale și lucrările de post producție. Carcasa compacta în format U1 dispune de 12 locașuri SATA de 2.5 inch, oferind o capacitate mare și o instalare simplă.

“Noul FS2500 se adresează unei cereri tot mai mari de calcul distribuit” a declarat Julie Chen, Product Manager Synology. “Amprenta sa de mici dimensiuni îl face să fie o soluție versatilă ce poate fi aplicată usor în soluţii edge sau în aplicaţii mobile”.

Unitatea oferă perfromanţe1 superioare cu rezultate de citire/scriere 4K random la 170.000/82.000 şi două porturi 10GbE cu posibilitatea de a mai adăuga o placă de rețea de 10/25GbE2.

FS2500 rulează sistemul de operare DiskStation Manager (DSM) si este proiectat pentru a oferi fiabilitate și o întreținere ușoară. Funcțiile inteligente pentru stocare, cum ar fi automatic drive repair, storage deduplication3 sau snapshot, cuplate cu capabilităţile de remote backup, asigură disponibilitatea datelor și a serviciilor.

Synology SAT5210 – SSD-uri SATA enterprise pentru serverele Synology.

Lansate anul trecut pentru a îndeplini cerințele din ce în ce mai strice în ceea ce privește fiabilitatea și performanța susținută, SSD-urile Synology cu interfață SATA s-au dovedit a fi o soluție de încredere, fiind folosite într-o varietate de scenarii extrem de solicitante.

 “Având în vedere întreruperile continue în procesul de aprovizionare, nu este o surpriză faptul că producătorii au început să schimbe componentele”, a declarat Chen. “Pentru utilizatorii finali, acest lucru înseamnă de cele mai multe ori să se lase la voia întâmplării atunci când vine vorba de specificațiile produselor pe care le primesc. Nu este cazul și pentru SSD-urile noastre, deoarece testarea strictă și procesele de validare garantează o funcționare optimă cu propriile noastre sisteme”.

Unitățile Synology sunt proiectate împreună cu ingineri responsabili pentru fiecare sistem de stocare pentru a asigura buna funcționare dintre hardware și software. SSD-urile SATA SAT5210 oferă consistență și performanță pentru toate sarcinile de stocare şi cache. Unităţile oferă performanțe I/O stabile, reducând în același timp latența serviciilor și aplicațiilor critice. Sunt construite pentru a face față sarcinilor de lucru mixte și intensive 24/7, fără a compromite rezistența, oferind o experiență de stocare simplificată pe sistemele Synology, cu întreruperi minime ale serviciului.

De asemenea, pentru întreruperi minime, actualizările viitoare de firmware4 vor fi livrate direct prin Synology DSM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.