Filmele săptămânii la Happy Cinema

0
333

Săptămâna aceasta, două dintre cele mai așteptate filme ale lunii au premiera la Happy Cinema. MĂRITĂ-TE CU MINE și MOARTE PE NIL rulează începând din 11 februarie, cu avanpremiere în 9 și 10 februarie.

Plin de melodii originale intepretate de Jennifer Lopez și de starul mondial de muzică latină Maluma, MĂRITĂ-TE CU MINE / MARRY ME îi are ca protagoniști pe Lopez în rolul vedetei Kat Valdez, pe Maluma în rolul lui Bastian și pe Owen Wilson care îl interpretează pe Charlie Gilbert, un profesor de matematică divorțat. Kat și Bastian decid să se căsătorească în fața unei armate de fani. Dar Kat află cu câteva clipe înainte să-și rostească jurământul că bărbatul i-a fost necredincios, așa că decide să se căsătorească cu un tip ales din public la întâmplare. Iar noul soț este chiar Charlie Gilbert, un om de pe cu totul altă planetă decât vedeta internațională.

MĂRITĂ-TE CU MINE  este o poveste de dragoste puțin probabilă dintre doi oameni diferiți care caută ceva real într-o lume în care valoarea se bazează pe like-uri și fani.

A doua premieră a săptămânii este MOARTE PE NIL / DEATH ON THE NILE, în regia lui Kenneth Branagh, cu Gal Gadot și Kenneth Branagh în rolurile principale. Când pacea și liniștea de pe vasul de croazieră S.S. Karnak se evaporă după ce o tânără moștenitoare este ucisă, lui Hercule Poirot i se încredințează sarcina de a-l identifica pe criminal înainte să ucidă din nou.

Bilete & Program: www.happycinema.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.