A apărut o carte prequel pentru The Batman (și mă enervează că nu știam de ea)

0
940

Este seară, s-a întunecat din fericire repede, citesc știri cu ceaiul și biscuții lângă laptop, și bifez mental pregătirea pentru The Batman. Halat pufos negru cu galben ca de miliardar? Bifat. Șosete Joker în papuci călduroși Batman? Bifat. Biscuiți Oreo sponsorizați cu filmul The Batman? Bifat. Înmuiați în ceai de tei (din teii de lângă Azilul Arkham)? Bifat. Cană Wayne Enterprise? Bifat. Cartea prequel a filmului The Batman? Stai, ce? Eu de ce nu știam de carte?!

Am încropit liniștit o listă de filme și benzi desenate cu care ne putem pregăti de The Batman luna aceasta încercând să ne mai ușurăm așteptarea și hype-ul, neștiind că puteam include și o carte.

Editura Random House a publicat pe 1 februarie cartea Before the Batman: An Original Movie Novel (The Batman Movie), un roman ce relatează primele aventuri ale lui Bruce Wayne în care își creează identitatea de Batman. Evenimentele au loc înainte de filmul The Batman care apare în cinematografe pe 4 martie, oferind o porție de 144 de pagini de informații despre personajul interpretat de Pattinson. Citesc comentarii – încercând în același timp să evit orice informație despre poveste – în care se spune că în această carte aflăm inclusiv adevărata identitate a lui Riddler și povestea din spatele noului Batmobile.

Pe lângă că nu o găsesc în stoc pe nicăieri și nu știam din timp de ea ca să fac precomandă, cartea – în ediție fizică – mai are și tupeul să conțină o inserție de 8 pagini color și un poster detașabil! Bănuiesc că dacă vreau să apuc să citesc până la premieră va trebui să mă mulțumesc cu ebook-ul. Sau s-ar putea să optez pentru audiobook, încă mă decid.

Până te decizi dacă aștepți să se ivească cartea și în librăriile noastre sau dacă optezi pentru una din variantele digitale, te poți delecta mai jos cu cel mai recent trailer subtitrat în limba română. The Batman va avea premiera pe 4 martie și va fi distribuit în România de Vertical Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.