Ascultă acest articol


John Cena este pe val zilele acestea. După ce regizorul James Gunn a confirmat că Peacemaker va avea un sezon 2, se pare că parteneriatul lui Cena cu Warner Bros. continuă și în zona animației. Potrivit Deadline, superstar-ul va interpreta un rol în Coyote vs. Acme.

Coyote vs. Acme va fi un film hibrid de animație și live-action, produs de James Gunn alături de Chris DeFaria. De regie se va ocupa Dave Green cu un scenariu semnat de Samy Burch inspirat de personajele Looney Tunes Wille E. Coyote și Roadrunner și din articolul din New York Times intitulat „Coyote v. Acme” (scris de Ian Frazier).

După ce se satură ca produsele ACME să dea rateuri și să-l rănească încercând să prindă alergătorul Roadrunner, Coyote decide să dea în sfârșit firma în judecată, apelând la un avocat renumit. Cei doi descoperă însă că în acest caz firma ACME este reprezentată de fostul șef al avocatului care va fi interpretat de John Cena, situație care va complica lucrurile. Clasica prietenie dintre un om și un personaj din desenele animate va fi la baza acțiunii.

Lansarea filmului este plănuită la nivel internațional pentru data de 23 iulie 2023. Așteptăm curioși să aflăm cine va mai face parte din distribuție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.