Ascultă acest articol


Nu sunt mega fan G.I. JOE, am doar cunoștiințe vagi despre anumite personaje, sunt mai mult pe partea de Snake Eyes și Stormshadow, dar ce îmi place la G.I. JOE, e tamatica militară pe care o denotă, deoarece sunt un fanatic al lucurilor care țin de armată, și aparent Hasbro lansează chestii interesante prin această linie pe care o deține de când lumea și pământul.

De aceea am decis să procur figurina Duke, care îmi dă acel vibe de random action hero din anii ’80-’90 și țin să menționez, că acest Duke pe care îl am e varianta relansată de Hasbro cu culorile un pic mai mute decât cel ce apăruse inițial în 2020.

Figurina este sculptată foarte bine, având acel vibe de lider care conduce o echipă militară să lupte împotriva terorismului cauzat de organizația Cobra, iar pe partea de paint, este simplă și perfectă, mai ales când vine vorba despre fața personajului.

Accesoriile, wow, chiar ce trebuie pentru un militar, un pistol care se poate atașa la tocul special, binocluri care și acestea se pot atașa de cureaua figurinei, o curea care stă peste corpul figurinei, un rucsac care se atașează în spatele figurinei și o armă de asalt, cam futuristă dar OK, din cauza paint-ului poate intra în era noastră de arme militare. Articulații, note bune, se poate poza foarte bine după cum o să vedeți în pozele pe care i le-am făcut.

Dacă sunteți fani G.I. JOE sau dacă vă plac chestiile militare, eu zic că figurina asta va arăta foarte bine în colecție.

După cum am spus și la început, nu sunt mega fan G.I. JOE, dar îmi plac chestiile militare și această figurină mi-a captat interesul și de aceea am adăugat-o la colecție.

Cobra Infantry face parte din rang-urile de luptă ale răufăcătorilor de la organizația COBRA. Este un simplu soldat de infanterie care arată foarte bine, ca și sculpt, dând acea notă de soldat modern și mereu pregătit pentru diferite misiuni pentru cucerire a lumii. Mai ales acea vestă care îi acoperă trupul, chiar dacă împiedică articulația la trunchiul corpului.

Ca și accesorii, figurina vine cu un cuțit ce se poate atașa la vestă, 2 pistoale care de asemenea se pot atașa la vestă, arma de asalt, care și aceasta se poate atașa la porturile din spatele vestei și casca, iar ca și paint este minimalist, scoțând în evidență mai mult ochii și sigla de Cobra. La capitolul articulații, în afară de zona trupului care este împiedicat de vesta cauciucată, figurina este bine realizată în acest departament și pozabilitatea sa este una bună pentru poze sau pentru display.

O altă achiziție plăcută la colecție și sper să mai prind încă una pentru a avea maxim 2, la capitolul de troopers, la fel ca la Star Wars, cand se poate, măcar maxim 2 figurine să fie pe display și la colecție.

Până pe data viitoare.

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.