Astăzi vă prezint personajul meu favorit din seria Mortal Kombat (de asemenea e și main-ul meu mai la toate jocurile haha), Scorpion varianta Ultimate Mortal Kombat 3 apărut în 1995. Această figurină a fost lansată de Storm Collectibles în 2019.

Hanzo Hasashi era a fost membru al clanuilui de asasini Shirai Ryu din Japonia. După distrugerea clanului și uciderea soției și fiului său, Hanzo ajunge să fie ucis de Quan Chi care s-a deghizat în Sub-Zero (Bi Han) pentru a-i recruta și manipula sufletul lui Hanzo să-l facă un lacheu al său pentru a-l ajuta să îl ucidă pe Sub-Zero cel real pentru că era una dintre piedici asupra planului său măreț în legătură cu Shinnok.

Get Over Here!

Figurina este reprezentația din Ultimate Mortal Kombat 3, culorile specifice de negru cu galben sunt accentuate de paint job-ul celor de la Storm Collectibles într-o manieră foarte plăcută. Nu e nimic extravagant sau ceva, e un simplu outfit de ninja din anii ’95 al jocului.

Ca și articulații, figurina nu e deloc timidă, îl poți poza în mai toate pose-urile de luptă și de modul idle, iar ca accesorii, acestea sunt faine, o pereche de pumni, o pereche de mâini cu palmele întinse, o pereche de mâini pentru prindere de accesorii, o pereche de mâini pentru stiluri de luptă, un efect de sânge pentru modul pose-ul de uppercut, 2 efecte de sânge care pot fi poziționate pe vârfurile toporului sau hook blade-ul care vin cu figurina, adițional, mai are o mască în formă de schelet (e o adiție interesantă, dar nu prea bine executată că nu prea stă cum trebuie pe fața figurinei).

În concluzie, mă bucur tare mult că am varianta asta (aș fi vrut să am și prima variantă a sa, dar sunt late in the game of collection action figures) și chiar o recomand dacă o mai găsiți pe piață.

Flawless Victory!

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.