Aspiratorul Bespoke Jet este disponibil în România

La achiziția unui aspirator din gama Bespoke Jet, utilizatorii pot primi garanție extinsă de 5 ani

0
648
Ascultă acest articol


Samsung Electronics anunță disponibilitatea comercială a aspiratorului Bespoke Jet, care are Clean Station încorporat, acesta oferind o soluție inteligentă, inovativă și igienică de curățare a locuinței.

Bespoke Jet este un aspirator extrem de eficient și ușor de folosit. Acesta dispune de All-in-One Clean Station, care golește recipientul de praf când aspiratorul este andocat, având la bază tehnologia unică Air Pulse.

Bespoke Jet este ușor de manevrat prin toată casa, indiferent de suprafață, și are putere să aspire aproape orice, datorită motorului cu invertor digital care generează o putere de aspirare de până la 210 W. Totodată, cântărește mai puțin – 1,44kg, cu 24% mai ușor decât restul aparatelor de curățat de la Samsung, și este mult mai ușor de controlat, reducând astfel încordarea încheieturii mâinii.

Acesta oferă o autonomie de până la 60 de minute, datorită acumulatorului performant de 2500mA, care poate fi înlocuit cu ușurință cu o baterie de rezervă pentru a prelungi timpul de aspirare cu încă 60 minute.

Consumatorii care aleg să cumpere de pe samsung.com sau din magazinele partenere un produs din gama de aspiratoare verticale Samsung Jet și Bespoke Jet primesc garanție extinsă de 5 ani, fără costuri suplimentare. Aceștia trebuie să înregistreze produsul în termen de 30 de zile de la data achiziție sunând în call center-ul Samsung (0800872678); pentru înregistrare sunt necesare eticheta produsului, certificatul de garanție, împreună cu factura. Perioada promoției este 4 aprilie – 31 mai 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.