Un nou model din gama Razer Blade 15, ce va include un ecran OLED QHD de 240Hz, va fi în curând disponibil pentru a fi achiziționat. Acest panou oferă culori extrem de vii și luminoase, alături de o rată de refresh foarte mare, de nivel esports, lucru nemaivăzut până acum pe niciun laptop de pe piață. Împreună cu un procesor Intel®️ Core i9-12900H din cea de-a 12-a generație și o placă grafică pentru laptop NVIDIA®️ RTX 3070 Ti, noul Blade 15 devine o alegere evidentă atât pentru jucători, cât și pentru creatori.

Atât jocurile cât și conținutul video se mișcă excelent grație timpului de răspuns ultrarapid de doar 1 ms al panoului, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu mai trebuie să aleagă între precizia culorilor și viteza panoului. Noul display OLED va atinge o luminozitate tipică de 400 de niți și va oferi o acuratețe a culorilor de până la 100% DCI-P3 pentru o imagine curată, clară, perfectă pentru o varietate largă de activități precum editarea foto-video, vizionarea de filme sau gamingul.

Noul model de Blade 15 este dotat cu soluții de stocare premium, precum cei 32 GB de RAM DDR5, SSD-ul de 1 TB, dar și slotul M.2 ce permite suplimentarea spațiului de stocare. Asemeni întregii familii Blade, acest model beneficiază de design-ul reușit bazat pe un șasiu de aluminiu frezat CNC și grile de difuzoare tăiate cu laserul. De asemenea, noul Blade 15 oferă versatilitate în ceea ce privește conectivitatea, acesta incluzând porturi Thunderbolt™ 4, USB Type C, USB Type A, un SD card reader și un port HDMI. Acest nou Blade 15 OLED va avea un preț competitiv, raportat la alte configurații similare din gama Blade 15.

Pentru mai multe informații despre noul model Blade 15 cu display OLED, vizitați https://www.razer.com/gaming-laptops/razer-blade.

Pentru utilizatorii care au nevoie de un laptop puternic pentru gaming, dar care să facă față în același timp rigorilor profesionale din domeniul creativ, noul model reprezintă o îmbinare perfectă a ambelor lumi.

Razer Blade 15 va fi disponibil în Q4 2022, la un preț de $3,499.99 USD pe Razer.com, Razer Stores și în oferta partenerilor retail autorizați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.