În perioada 12-15 mai mall-ul Park Lake (București) în zona Main Square găzduiește o nouă expoziție de creații unice din piese LEGO realizate de membrii RoLUG.

Universul RoLUG pe care îl poți admira de data aceasta cuprinde insule inspirate din lumea Ninjago înconjurate de corăbii, trenuri în mișcare, scene de bătălie înspirate de lumile Star Wars și Warhammer, mașinării Technic și multe altele.

Mai sus poți urmări un video cu o corabie motorizată ce vizitează micul orășel de la malul mării. Am încercat să surprind în pozele pe care le vezi mai jos cât mai multe detalii. Multe dintre creații sunt afișate în premieră și multe dintre ele au câștigat diverse premii online.

O asemenea expoziție de construcții LEGO inedite merită văzută în realitate. Este o ocazie în care poți vedea de aproape rezultatul imaginației puse la lucru cu sute de piese LEGO la dispoziție. Poți vedea exemple de creații de la zero sau inspirate din licențe ce nu au fost până acum abordate de designerii oficiali LEGO, cum ar fi Warhammer 40k.

Dacă nu mai ai timp să ajungi mâine, ultima zi de expoziție, să vezi toate aceste creații, vizitează site-ul comunității RoLUG pentru a urmări evenimentele viitoare. Sau cine știe, poate vei prinde inspirația și curajul de a publica propriul MOC (my own creation).

RoLUG (Romanian LEGO User Group) este o comunitate de fani LEGO adulți din țara noastră care organizează diferite expoziții și concursuri de creații LEGO.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.