F1 22 introduce actualizări ale circuitelor

Actualizările circuitelor din Spania, Australia și Abu Dhabi încurajează competitivitatea și oferă mai multe oportunități de depășiri

0
690
Ascultă acest articol


Codemasters® și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) au anunțat astăzi actualizări ale circuitelor din Spania, Australia și Abu Dhabi în EA SPORTS F1® 22, pentru a reflecta schimbările de pe pistele Marelui Circ. Toate actualizările au fost gândite să încurajeze competitivitatea, ca parte a noii ere a Formula 1®, odată cu introducerea noilor monoposturi și reguli ale Campionatului Mondial  FIA Formula One 2022. Actualizările pot fi vizualizate în materialele disponibile aici.

Spania

  • Șicana 10 are o nouă dispunere, similar celei reale din cadrul cursei amânate din 2021.

Șicanele 10-14 au secțiuni actualizate în afara pistei și borduri în jurul circuitului.

Australia

  • Circuitul Albert Park a fost remodelat folosind date LIDAR. Zonele din afara circuitului au pereți repoziționați și bordurile au fost înlocuite cu versiuni fotogrametrice. De asemenea, au fost incluse multiple schimbări pe circuit, precum un nou layout pentru curbele 1, 3, 6. 8/9 (înlocuind șicana), 11, 12, și 13.

Abu Dhabi

  • Curba cu numărul 5 de pe circuitul Yas Marina, unde Verstappen l-a depășit pe Hamilton, securizându-și titlul de Campion Mondial al Formula 1 2021, a fost modificată, șicana din fața acului de păr fiind eliminată. Acul de păr a fost ușor redesenat, fiind mai lin. Șicana 9 și curbele de 90 de grade au acum o singură arcuire, înlocuind curbele 11-14. De asemenea, curbele 13-15 au fost rotunjite, în jurul hotelului, pentru a permite apropierea monoposturilor.

Mai multe informații sunt disponibile aici: Spain, Australia, respectiv Abu Dhabi

F1® 22 se lansează pe 1 iulie 2022 pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, și PC prin EA App, Origin, Steam și Epic Store. Jucătorii pot înregistra precomenzi pentru ediția exclusiv digitală F1® 22 Champions, pentru a beneficia de acces prioritar cu 3 zile și conținut suplimentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.