Trailer-ul oficial pentru R.M.N. – cel mai recent film realizat de Cristian Mungiu

0
267

R.M.N, cel mai recent film realizat de Cristian Mungiu, cineastul român cu cel mai impresionant palmares la Cannes, are, de astăzi, trailer oficial pentru România.

R.M.N. va avea premiera mondială la Cannes, pe 21 mai, de la ora 21,30, și avanpremiera din România pe 2 iunie, de la ora 19,00, la Sala Palatului, printr-o proiecție deschisă publicului.

Biletele pentru proiecția de la Sala Palatului pot fi achiziționate prin rețeaua Eventbook.ro, la Agenția de bilete a Sălii Palatului și pe www.salapalatului.ro.

Este cea de-a șasea participare a regizorului Cristian Mungiu la Cannes. Occident (Quinzaine des Réalisateurs, 2002) și Amintiri din Epoca de Aur (Un Certain Regard, 2009) au fost selecționate în secțiuni paralele, în vreme ce în competiția oficială au fost prezentate 4 luni, 3 săptămâni și 2 zile (Palme d’Or, 2007), După Dealuri (Premiile pentru interpretare feminină pentru Cosmina Stratan și Cristina Flutur și Premiul pentru cel mai bun scenariu în 2012) și Bacalaureat (Premiul pentru cea mai bună regie în 2016).

R.M.N. spune o poveste despre resorturile profunde ale comportamentului uman în fața realităților care îl suprind, despre relația cu celălalt și despre felul în care ne raportăm cu toții astăzi la un viitor neliniștitor.

Filmul îi are în distribuție pe Marin Grigore, Judith State, Macrina Bârlădeanu și Orsolya Moldován.

Cristian Mungiu a regizat și a scris scenariul, iar Tudor Reu este producător executiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.