Cea mai nouă stație Precision vine cu AMD Ryzen Threadripper PRO

Precision 7865 Tower reunește performanța și puterea de calcul în prima stație de lucru Precision alimentată de AMD

0
326
Ascultă acest articol

Astăzi prezentăm Precision 7865 Tower, prima stație de lucru fixă Precision bazată pe AMD și primul sistem Precision care include procesoarele AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO 5000 WX-Series. Indiferent dacă creați următorul blockbuster animat, dezvoltați proiecte AR de ultimă oră sau analizați seturi masive de date, această stație de lucru profesională reunește într-un singur sistem o putere, o flexibilitate și o fiabilitate imense.

Faceți cunoștință cu noul Precision 7865 Tower

Astăzi, ne dorim să facem cât mai multe lucruri în cât mai puțin timp – și fără întreruperi. Acest nou echipament de înaltă performanță vine cu cel mai bun procesor AMD pentru stații de lucru disponibil pe piață, Threadripper™ PRO 5900WX. Precision 7865 Tower este optimizat pentru sarcini de lucru solicitante, cu aplicații multiple, și le permite utilizatorilor să abordeze mai eficient fluxurile de lucru intensive și complexe. Făcând legătura între clock speed (valoroasă în fluxurile de lucru interactive, cum ar fi proiectarea asistată de calculator) și computation (necesar pentru fluxuri de lucru precum randarea sau simularea), Precision 7865 Tower duce la un nivel superior, fără compromisuri, știința datelor, designul grafic, imagistica și proiectele VR și AI.

Conceput pentru ingineri, arhitecți, creatori și designeri, care depind de fluxuri de lucru mixte, Precision 7865 Tower este prevăzut cu până la 64 de nuclee CPU, până la 56TB de stocare, Thunderbolt™ 3 opțional, până la 1TB de memorie DDR4 ECC cu RMT Pro și o suită completă de grafică profesională (până la 16GB AMD Radeon™ Pro W6800 sau până la 48GB de grafică NVIDIA RTX A6000). Precision 7865 Tower vă permite să creați și să randați simultan, fără a sacrifica performanța.

Odată cu mai multă putere vine și mai multă căldură. Șasiul nou proiectat prezintă un model de aerisire hexagonal care susține canale de aer dedicate pentru componentele critice. Acest lucru îmbunătățește atât eficiența termică, cât și performanța acustică, ceea ce înseamnă că vă puteți concentra asupra muncii în timp ce sistemul funcționează lin și silențios. Toate acestea sunt ambalate într-un șasiu care este cu 14% mai mic decât Precision 7820 Tower.

Utilizatorii vor vedea reflectat în stația de lucru Precision 7865 angajamentul de lungă durată și în continuă creștere al Dell față de activitatea de service. Întreținerea și actualizarea sunt mai simple datorită accesului frontal și lateral confortabil. O privire în interior dezvăluie componente organizate, codate pe culori, care fac mai intuitivă actualizarea memoriei, a stocării sau a plăcilor grafice pe măsură ce crește cererea de putere. Privind spre viitor, inginerii Dell au acordat prioritate capacității de actualizare și scalabilității pentru a satisface nu numai nevoile de performanță de astăzi, ci și pentru a crește și evolua alături de profesioniștii care le utilizează.

Fiabilitatea se întâlnește cu experiența îmbunătățită

Deoarece performanța și productivitatea într-o varietate de aplicații și fluxuri de lucru multithread trebuie să fie la un nivel maxim, fiabilitatea și securitatea sunt vitale. Certificările ISV susținute de teste și criterii de referință riguroase ne asigură că aplicațiile sunt optimizate și pe deplin funcționale. Partenerii de elită, printre care se numără Blackmagic Design, companie lider în domeniul tehnologiei video și de film, oferă o experiență de utilizare excepțională și extinsă.

Vedem clienți, de la regizori debutanți până la studiouri uriașe, care folosesc DaVinci Resolve Studio cu fluxuri de lucru video din ce în ce mai complexe și de înaltă rezoluție. Tehnologia de care au nevoie pentru a crea trebuie să fie fiabilă, dar și puternică. Noul Precision 7865 Tower, cu Ryzen Threadripper PRO de la AMD, livrează performanțe ridicate și putere de calcul complexă, oferindu-le clienților noștri un sistem puternic și configurabil pentru a rula Blackmagic Design Resolve Studio“, a declarat Dan May, președinte, Blackmagic Design.

În plus, soluția Dell Optimizer for Precision face ca sistemul să fie mai smart, folosind inteligența artificială pentru a învăța stilul de lucru și a răspunde nevoilor dumneavoastră, îmbunătățind automat performanța aplicațiilor, rapoartele specializate și analytics.

Precision 7865 Tower are un design bine gândit care facilitează accesul la interiorul mașinii, în timp ce șasiul blocabil cu sistem de detectare a intruziunilor contribuie la menținerea siguranței. TPM 2.0 (modulul de platformă de încredere) și unitățile cu autocriptare creează o soluție cuprinzătoare pe care utilizatorii se pot baza pentru a contribui la protejarea datelor sensibile, a proprietății intelectuale și a proiectelor confidențiale. Pentru ușurința în utilizare, porturile USB Type-C și A utilizate frecvent sunt amplasate convenabil în partea frontală, iar mânerele de transport fac echipamentul mai portabil atunci când este nevoie.

Continuând să ne concentrăm pe soluții care să se potrivească unei varietăți de medii de lucru și echipe, Precision 7865 oferă viteze de rețea rapide (1G și 10G nativ), susținând munca de acasă și permițând utilizarea virtuală a mai multor creatori pe un singur echipament. Grație AMD Advanced Management cu DASH (Desktop and mobile Architecture for System Hardware), Precision 7865 oferă un management securizat out-of-band și remote, oferind administratorilor IT posibilitatea de a susține nevoile angajaților indiferent de locație, astfel încât aceștia să poată lucra oriunde doresc.

La final

Dell Precision 7865 Tower este disponibil pe 28 iulie, la nivel global, iar prețurile vor fi anunțate în apropierea datei de lansare. Nu există un mod mai bun de a sărbători cea de-a 25-a aniversare decât continuând să depășim limitele și să creăm instrumentele de care clienții noștri au nevoie pentru performanță. Iar Precision 7865 Tower este exact asta.

[i] Pe baza comparației între 45W CPU din 5470 vs stațiile Lenovo și HP 14″, martie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.