Ascultă acest articol


Comtrade Distribution, unul dintre cei mai mari distribuitori din S-E Europei lansează produsele electronice Tesla în România. Brandul Tesla, deținut și distribuit în exclusivitate de Comtrade Distribution, este denumit după celebrul om de știință de origine sârbă Nikola Tesla și împărtășește viziunea acestuia de a oferi tuturor categoriilor de consumatori accesul la tehnologie de top. Tesla a luat naștere în anul 2014, primul model produs sub acest brand fiind o tabletă. În momentul de față sub umbrela brandului Tesla se regăsesc patru categorii de produse și anume: tablete, smartphone-uri, televizoare și aere condiționate. Principalul obiectiv al companiei până la sfârșitul anului este de a lărgi portofoliul cu alte produse din categoria electrocasnicelor mari: frigidere, mașini de spălat și mașini de spălat vase.

Începând cu a doua jumătate a anului 2018 brandul Tesla a lansat în țara noastră două categorii de produse – aparate de aer condiționat și televizoare – urmând ca în perioada următoare să fie introduse pe piața noastră telefoanele mobile și electrocasnicele mari.

În privința televizoarelor, viziunea brandului este de a oferi toate cele necesare unei familii într-un raport calitate preț excelent. Modelele Tesla oferă 3 ani de garanție, paneluri de calitate A+, un contrast ridicat, design versatil și un preț atractiv.

Televizoarele Tela se împart în trei serii și anume: Seria 3, Seria 6 și Seria 9, denumirea lor amintind de numerele favorite ale lui Nikola Tesla.

Seria 3, gama entry level Tesla, conține modele elegante și fiabile, echipate cu un contrast puternic de 100000:1, unghiuri de vizualizare la 178 grade, rezoluții FHD și o reproducere precisă a culorilor. Panelul folosit este unul A+, oferind atât o imagine de calitate cât și o lipsa a pixelilor morți, aspect foarte important la un panel LED. Din perspectiva dotărilor, regăsim un media player USB  capabil să redea aproape toate formatele video (inclusiv MKV), opțiuni PVR pentru înregistrarea pe dispozitive externe, suficiente porturi HDMI pentru conectarea consolei sau a laptop-ului, precum și servicii de întreținere garantate. Astfel televizoarele Tesla din seria 3 sunt capabile să ofere un echilibru incomparabil între calitate și accesibilitate.

Pe lângă funcțiile TV obișnuite, televizoarele Tesla din seria 6 permit navigarea pe Internet și vizualizarea conținutului video de pe YouTube, accesul la conturile de Social Media și jocuri. Toate modelele seriei dețin un ecran ultra HD, rezoluție 4K (3840×2160 pixeli) și sistem inteligent de operare Opera cu aplicațiile Facebook și Youtube preinstalate.

Seria 9, vârful de gamă al televizoarelor Tesla sunt echipate cu sistemul Google Android TV. Astfel, pe lângă funcționalitățile unui televizor de ultimă generație, vei avea încorporat și o tabletă sau un smartphone, cu acces la toate facilitațile oferite de sistemul Android și magazinul Google Play. Cu o diagonală de 55 de inch (140 cm) sistemul de operare permite instalarea și rularea de jocuri, folosind telecomanda pe bluetooth inclusă, aceasta permițând, printre altele, și un control vocal care dispune de o tehnologie inovatoare prin care poate identifica toate cuvintele și diacriticile din limba română cu o precizie uluitoare. Pe langă super rezoluția 4K, hardware-ul puternic și viteza crescută de reacție permit funcționarea perfectă a celor mai solicitante aplicații. Pentru ca experiența să fie completă, televizoarele Tesla din Seria 9 au integrat și Google Chromecast, cu ajutorul căruia orice membru al familiei poate viziona conținutul dorit de pe orice device.

Informațiile despre toate modelele disponibile, caracteristicile produselor și alte noutăți, precum și lista magazinelor partenere, le puteți găsi pe site-ul Tesla România: https://tesla.info/ro/.

Despre Comtrade

Grupul Comtrade operează în 13 țări: Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Albania, Slovenia, România, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Moldova și Cipru. Compania distribuie un portofoliu de peste 5000 de produse IT și electronice ale peste 50 de producători, deservește o rețea de peste 2500 de dealeri și are peste 250 de angajați. Comtrade Distribution a deschis filiala din România în august 2018 odată cu preluarea distribuției exclusive a brandului GoPro  pe piața romanească, și de atunci și-a extins portofoliul în mod constant, brandurile distribuite în momentul de față fiind: GoPro, Tesla, Trust și Silicon Power, urmând ca noi branduri să fie adăugate pe parcurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.