De la 1 la 100% în 10 minute: vivo oferă pentru prima dată încărcare ultra-rapidă la 200W

Datorită inovaţiilor aduse tehnologiei folosită la încărcare, noile smartphone-uri de gaming iQOO 10 Pro depăşesc standardele de performanţă pentru baterii din industria automobilelor electrice

0
373
Ascultă acest articol


vivo îşi consolidează poziţia de lider în domeniul tehnologiilor pentru încărcare rapidă şi lansează primul smartphone comercializat cu încărcare ultra-rapidă la 200W. Capabile să încarce o baterie de la aproape descărcată la 100% în doar 10 minute*, noile tehnologii vivo pentru baterie şi încărcare rapidă schimbă complet modul de încărcare pentru smartphone-uri. Utilizatorii nu mai trebuie să îşi încarce telefonul peste noapte. Acum, telefonul va fi pregătit pentru o nouă zi cât timp utilizatorul face un duş, de exemplu. Folosind numeroase inovaţii pentru baterie şi încărcare, încărcarea ultra-rapidă de 200W este disponibilă pentru prima dată la smartphone-ul de gaming iQOO 10 Pro, dedicat pieţei APAC.

Primul smartphone comercializat cu încărcare ultra-rapidă la 200W

vivo aproape că a dublat vitezele de încărcare de la o generaţie la alta de smartphone-uri şi continuă să aducă inovaţii incredibile pentru a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor. În 2020 vivo a oferit primul smartphone comercializat cu încărcare ultra-rapidă la 120W, modelul iQOO 5 Pro. Acum, vivo stabileşte un nou standard odată cu lansarea modelului iQOO 10 Pro, care foloseşte tehnologie pentru încărcare ultra-rapidă la 200W.

Zece inovaţii pentru încărcare şi mai rapidă

Îmbunătăţirile aduse includ zece inovaţii majore pentru baterie şi încărcare, gândite pentru a oferi o încărcare mai rapidă, dar şi siguranţă şi stabilitate pentru performanţă optimă. Acestea includ o baterie plată extrem de subţire, un nou electrolit pentru baterie, un cip cu pompă de încărcare pe trei căi, un nou separator pentru baterie şi un nou mod de aranjare. Elementele de protecţie includ aplicarea noului gel termo-conductor, un circuit de protecţie nou şi un algoritm de întreţinere pentru baterie dezvoltat de vivo, toate aceste elemente funcţionând împreună pentru a menţine o capacitate de peste 80% chiar şi după 1600 de cicluri de încărcare. Toate acestea, împreună cu un încărcător cu dimensiuni reduse şi un cablu de încărcare de 1,5 metri, permit modelului iQOO 10 Pro să depăşească cele mai exigente standarde de performanţă pentru baterii din industria automobilelor electrice.

Performanţă de gaming pe dispozitive mobile

Disponibil exclusiv în regiunea APAC, vivo iQOO 10 Pro este un smartphone flagship de gaming. Preluând multe dintre tehnologiile excepţionale ale smartphone-ului vivo X80 Pro, lansat recent, iQOO 10 Pro foloseşte noul Snapdragon 8 Plus Gen 1 Mobile Platform, cipul V1+ pentru procesarea imaginii, dezvoltat de vivo, un ecran 2K HDR10+, pentru o experienţă completă, precum şi un sistem de camere cu stabilizator gimbal.

Design-ul smartphone-ului de gaming este pus în evidenţă de cele două versiuni de culori – iQOO negru clasic şi varianta cu marcaj BMW Motorsport – şi oferă o combinaţie de sticlă emailată, fibră de carbon şi piele ecologică, pentru o textură plăcută la atingere. iQOO 10 Pro foloseşte noul vivo OriginOS Ocean, bazat pe Android 12.

*Notă: Datele de încărcare obținute de la laboratorul de testare vivo. Mediul de testare a inclus atât camera, cât și telefoanele mobile la o temperatură de 25℃ ± 1℃. Testul a inclus telefoane cu o încărcare a bateriei de 1%, cu toate serviciile și funcțiile de telefonie mobilă, în afară de apelurile telefonice, oprite. Datele reale pot varia din cauza diferitelor medii de testare, a diferitelor scenarii de încărcare, a diferitelor temperaturi inițiale de încărcare a telefoanelor mobile și/sau a pierderii pe termen lung a capacității bateriei și a deteriorării generale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.