SteelSeries, liderul mondial în periferice pentru gaming și esport, a prezentat astăzi cea mai nouă inovație tehnologică a sa prin lansarea tastaturilor din seria Apex 9. Construită de la zero pentru a ajuta gamerii serioși să-și creeze propriile ocazii memorabile, seria Apex 9 este rapidă, personalizabilă, pregătită pentru esport și este alimentată de noua tehnologie SteelSeries OptiPoint.

Mai rapid înseamnă mai multe victorii. Pentru prima dată, inovatorul brand pentru gameri și lider în industrie aduce un contact optic în multiplu-premiata sa linie de tastaturi Apex. Tehnologia SteelSeries OptiPoint oferă cea mai bună performanță plus design, integrând contacte optice hot-swappable cu acționare mai rapidă cu 33% față de tastaturile optice de vârf, un timp de răspuns de doar 0.2 ms, zero interferențe și acționare ajustabilă în două puncte.

Personalizarea este cheia. Prin SteelSeries GG, ecosistemul software al mărcii, tastaturile din seria Apex 9 permit gamerilor să creeze setări personalizate pentru orice, de la iluminarea RGB la punctul de acționare preferat. Utilizatorii pot alege între un punct de acționare de 1 mm pentru viteză și performanță sau un punct de acționare mai profund și mai deliberat de 1.5 mm, pentru fiecare tastă. Pentru personalizare suplimentară, utilizatorii Apex 9 își pot înlocui contactele și pot alege între modele Liniare, Tactile și Clicky pentru a-și face cu adevărat propria tastatura Apex 9.

Joacă-te la fel ca profesioniștii. Pe măsură ce adoptarea de tastaturi mai mici crește în rândul jucătorilor profesioniști din esport, noua serie Apex 9 păstrează actuala înfățișare simplificată a SteelSeries dedicată profesioniștilor aspiranți și gamerilor ocazionali care doresc să își construiască configurații elegante. Proiectată pentru performanțe de elită, noua linie de tastaturi vine standard cu noile contacte OptiPoint și în două formate pregătite pentru esport – SteelSeries Apex 9 TKL și SteelSeries Apex 9 Mini.

  • Apex 9 TKL – Design-ul modelului APEX 9 TKL (tenkeyless) este pregătit pentru esport și preferat de jucătorii de top din lume, oferind confort, familiaritate și mai multă flexibilitate pentru mișcările ample ale mouse-ului, simultan cu o ergonomie mai bună, astfel încât gamerii să se poată juca mai mult și mai intens. Inovatoarele contacte optice SteelSeries OptiPoint reacționează cu o viteză fulgerătoare, în combinație cu punctul de acționare de 1 mm, pentru a-ți câștiga primul loc. Capacele Double Shot PBT durabile și rezistente la decolorare oferă o textură de calitate superioară pentru senzație îmbunătățită la apăsarea tastelor, iar o placă superioară din aluminiu alimentează cu durabilitate indestructibilă șansele la victorie.
  • Apex 9 Mini – Mini-ul este puternic, oferind tot ce au nevoie gamerii într-un pachet mic. Pentru cei care doresc să își maximizeze complet spațiul de gaming, formatul 60% al Apex 9 Mini oferă utilizatorilor mai mult spațiu pe birou pentru mișcări ample și deliberate ale mouse-ului, păstrând în același timp toate capabilitățile unei tastaturi de dimensiuni normale datorită funcțiilor secundare imprimate lateral. Contactele OptiPoint special create valorifică puterea și viteza luminii pentru a oferi un timp de răspuns de 0.2 ms și apăsări de taste cu zero interferențe. Capacele Double Shot PBT sunt renumite pentru durabilitatea, calitatea și sunetul lor, prin urmare atunci când gamerii au la dispoziție contacte care rezistă la 100 de milioane de apăsări, au și taste de elită pe măsură.

Tastaturile Apex 9 TKL și Apex 9 Mini vor fi disponibile în România la următoarele prețuri recomandate:

  • Apex 9 TKL – 749.99 RON
  • Apex 9 Mini –99 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.