CES 2020 – Acer își îmbunătățește seria de notebook-uri convertibile Spin cu un design mai subțire și cu cele mai recente procesoare

0
847

Acer anunță lansarea noilor dispozitive Spin 5 și Spin 3, modele actualizate din populara linie de laptopuri convertibile cu design mai subțire și echipate cu cele mai noi procesoare Intel® Core™ 10th Gen și Windows 10 Home. Profesioniștii și studenții vor aprecia designul flexibil care le va permite să schițeze fără efort, să ia notițe, să creeze conținut și să țină prezentări întreaga zi, toate cu o răsucire facilă.

Noile modele Acer Spin sunt dotate cu Acer Active Stylus cu încărcare rapidă, care utilizează tehnologia Wacom AES, Wi-Fi 6 fiabil și rapid și o gamă completă de porturi, inclusiv USB tip C cu suport pentru Thunderbolt™ 3. Balamaua este dotată cu design care ridică tastatura în modul laptop, permițând o experiență confortabilă de tastare.

„Noile Acer Spin 5 și Spin 3 sunt alegeri excelente pentru oricine caută un singur sistem pe care să îl utilizeze la muncă, la școală, pentru divertisment și hobby-uri.”, a declarat James Lin, Director general, Notebook, IT Products Business, Acer Inc. “Combinația dintre un format mai subțire și mai ușor și display-uri tactile cu rame subțiri fac din noile convertibile Spin 5 și Spin 3 alegerile ideale pentru oricine dorește să facă multe lucruri într-o varietate de moduri.”

 Design din aluminiu mai subțire, pentru flexibilitate zilnică

Noile Spin 5 și Spin 3 prezintă un design mai subțire care fac ca forma lor convertibilă să fie mai ușor de utilizat, cu patru moduri de lucru: tabletă, notebook, afișaj sau cort. Balamalele durabile la 360 de grade permit tranziții line între moduri, astfel încât profesioniștii și studenții pot schimba fără efort sarcinile. O tastatură retroiluminată opțională extinde productivitatea în medii cu lumină scăzută.

Cu o grosime de doar 14.9 mm, noul Spin 5 (SP513-54N) are un ecran tactil uimitor de 13.5-inch 2K înconjurat de rame înguste de doar 7.78 mm, ceea ce îi conferă un raport ecran-corp de 80%. Aspectul 3:2 al ecranului oferă cu 18% mai mult spațiu vertical în comparație cu un ecran 16:9 la fel de larg. În plus, șasiul noului Spin 5 din aliaj magneziu-aluminiu și suportul pentru palmă îl fac durabil și ușor – doar 1,2 kg. Spin 5 vine, de asemenea, cu un cititor integrat de amprente pentru conectări rapide și mai sigure prin Windows Hello.

Echipat cu un ecran mare Full HD de 14 inci, noul Spin 3 (SP314-54N) are un aspect tradițional 16:9 și rame subțiri de 7,82 mm care asigură un raport ecran-corp de 78%. Ecranul tactil oferă spațiu amplu pentru a lucra la proiecte multiple, a compara documente și a urmări videoclipuri. Cântărind doar 1.5 kg și măsurând doar 16.9 mm grosime, noul design zvelt și elegant al carcasei permite laptopului să fie luat cu usurință într-o servietă sau ghiozdan.

Stylus Acer Active andocabil, cu încărcare rapidă și autonomie mare

Atât Spin 5 cât și Spin 3 au standard cu Stylus Acer Active cu încărcare rapidă și tehnologie Wacom AES (activ electrostatic) care reproduce cerneala și hârtia, cu 4.096 niveluri de presiune, astfel încât scrierea, desenul și toate interacțiunile cu acesta sunt precise și realiste. Spin 5 acceptă opțional Acer Active Stylus cu tehnologie Wacom AES 2.0, pentru o experiență de scriere mai lină și mai precisă.

Lungimea este asemănătoare cu a unui stilou (12.53 cm) și este texturat, ceea ce îl face confortabil pentru uz. Când nu este folosit, stylus poate fi ținut în docul special, unde va fi mereu în siguranță și va fi încărcat. Poate fi utilizat pentru 90 de minute de scriere activă după doar 15 secunde de încărcare.

 Performanță pentru întreaga zi, conectivitate și divertisment

Dotate cu procesoare până la Intel® Core ™ i7 a 10-a generație, Acer Spin 5 și Spin 3 oferă performanțe tangibile și grafică integrată puternică Intel® Iris® Plus[i] pentru divertisment, editare video și jocuri uzuale. În plus, profesioniștii și studenții pot rămâne productivi în permanență datorită duratei de viață a bateriei – până la 15 ore1 pentru Spin 5 și până la 12 ore pentru Spin 31. Ambele modele Spin acceptă încărcare rapidă, oferind până la 4 ore de utilizare la o încărcare de doar 30 de minute.

Conectarea la periferice și monitoare este rapidă și ușoară cu notebook-urile Spin. Spin 5 include două porturi USB Type-C care acceptă Thunderbolt 3, permițând partajarea video până la 4K pe monitoare externe și livrarea de transferuri rapide de date către docuri și dispozitive. Spin 5 oferă, de asemenea, două porturi USB 3.2 Gen 1 (unul cu încărcare offline), HDMI și un cititor de carduri MicroSD. Spin 3 oferă un port USB Type-C cu suport Thunderbolt 3, două porturi USB 3.2 Gen 1 (unul cu încărcare offline), HDMI și un cititor de carduri MicroSD.

Placa de rețea wireless Intel® Wi-Fi 6 cu bandă dublă rapidă (Gig +) AX201 (802.11ax) se conectează la viteze de până la 3 ori mai rapide decât 802.11ac și oferă o conectivitate îmbunătățită, în special în zonele cu densitate de dispozitive, cum ar fi birourile, aeroporturile sau sălile de clasă.

Divertismentul pentru noile modele Spin este îmbunătățit de difuzoarele duale și Acer True Harmony™ pentru un sunet bogat și realist. Microfoanele duale asigură o conexiune audio clară atunci când utilizați camera web HD pentru chat online. Utilizatorii se pot conecta, de asemenea, la dispozitiv prin voce pentru a interacționa cu Cortana, chiar și în modul Modern Standby, care este conceput pentru a oferi consumatorilor un acces mai bun la computerul lor.

Spin 5 oferă până la 1 TB de stocare pe SSD, în timp ce Spin 3 oferă opțiunea de SSD-uri duale pentru o capacitate maximă de stocare. Ambele oferă până la 16 GB RAM.

Prețuri și disponibilitate

Acer Spin 5 va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri începând de la EUR 999.

Acer Spin 3 va fi disponibil în EMEA din luna februarie, la prețuri începând de la EUR 649.

[i] Specificațiile pot varia în funcție de model sau regiune

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.