Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. SĂPTĂMÂNA 19 – 22 septembrie 2022: o invitație de două persoane la film orice film rulează în perioada 26 – 29 septembrie.

Răspunsul la întrebare: Cineplexx

Câștigător: Doina Ana Butman

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail, filmul pe care vreți să-l vedeți și locația și să ne spuneți:

LA CE CINEMATOGRAF SUNT DISPONIBILE INVITAȚIILE ACESTUI CONCURS?

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici. Invitațiile se ridică pe loc de la casa de bilete a cinematografelor unde este necesar să prezentați C.I..

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile se ridică direct de la casa de bilete de la cinematografele Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș și se folosesc pe loc. Invitațiile sunt valabile la filmul ales de către câștigător, care rulează în perioada menționată (timp de o săptămână).

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Este o invitație de două persoane și e disponibilă la filmul ales de către câștigător care rulează în perioada menționată la Cineplexx unde aveți și programul proiecțiilor în cele 4 locații. Perioada de valabilitate a invitațiilor este de o săptămână.

Atenție ! Regulament:

 1. Invitația va fi valabilă doar pentru spectacolele la care există minim un bilet achiziționat!
 2. Respectați regulile de siguranță impuse de cinematograf.
 3. Invitațiile sunt disponibile doar la filmul ales de câștigător, cu excepția avanpremierelor și la sălile VIP.
 4. În cazul proiecțiilor 3D, costurile ochelarilor vor fi suportate de către căștigători.
 5. Conform noilor reglementări GDPR vă informăm că mail-ul furnizat la comentarii nu este făcut public, iar numele nu este folosit în niciun scop fără consimțământul participantului la concurs. Atât numele cât și adresa de mail al celor doi câștigători vor ajunge numai la cinematograful unde sunt valabile invitațiile, pentru confirmare și nu răspundem de cum utilizează acesta informațiile mai departe.

Prin participarea la concurs sunteți de acord cu acest regulament. Mulțumim.

Succes! *Dacă aveți nelămuriri așteptăm un mail de la voi (adresa o găsiți în partea de jos a site-ului.)

24 COMENTARII

 1. Chiar daca am vazut acest film de cateva ori….as vrea sa revad Avatar la Cineplexx Baneasa!
  Invitatiile acestui concurs sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

 2. Invitatiile acestui concurs sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa revad Avatar la Cineplexx Baneasa!

 3. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Aș dori să revăd filmul Avatar la Cineplexx Titan.

 4. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Aș dori să revăd filmul Avatar la Cineplexx Titan.

 5. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Aș dori să revăd filmul BILET PENTRU PARADIS la Cineplexx Titan.

 6. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Aș dori să revăd filmul BILET PENTRU PARADIS la Cineplexx Baneasa

 7. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu Mureș. As dori sa vad filmul Team Building la Cineplexx Băneasa.

 8. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu Mureș. As dori sa merg la Cineplexx Băneasa

 9. INVITAȚIILE SUNT VALABILE LA CINEMATOGRAFELE CINEPLEXX BĂNEASA SI TITAN DIN BUCUREȘTI ȘI TÂRGU MUREȘ ȘI SIBIU ȘI SATU MARE….

 10. INVITAȚIILE SUNT VALABILE LA CINEMATOGRAFELE CINEPLEXX BĂNEASA SI TITAN DIN BUCUREȘTI ȘI TÂRGU MUREȘ ȘI SIBIU ȘI SATU MARE….

 11. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Aș dori să văd filmul BILET PENTRU PARADIS la Cineplexx Titan.

 12. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Aș dori să revăd filmul Avatar la Cineplexx Titan.

 13. Invitatiile acestui concurs sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.
  Alegerea mea e Bilet pentru paradis la Cineplexx Baneasa.

 14. Invitatiile acestui concurs sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.
  As vrea sa vizionez “NU ÎTI FACE GRIJI, DRAGĂ” la Cineplexx Titan.

 15. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Aș dori să văd filmul BILET PENTRU PARADIS la Cineplexx Titan.

 16. Invitatiile sunt disponibile la cinematografele Cineplexx.
  As dori sa merg la filmul “Nu îți face griji, dragă”, pe 26 Septembrie, ora 19:00, la cinematograful Cineplexx Titan Bucuresti.

 17. Invitatiile concursului sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.
  Alaturi de nepotii mei, imi doresc sa vad Minionii 2 la Cineplexx Baneasa.

 18. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Aș dori să văd filmul BILET PENTRU PARADIS la Cineplexx Baneasa. Multumesc

 19. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Aș dori să revăd filmul BILET PENTRU PARADIS la Cineplexx Baneasa.

 20. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Aș dori să revăd filmul BILET PENTRU PARADIS la Cineplexx Baneasa

 21. Răspuns: Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu Mureș

  Film: Trenul asasinilor
  Locatie: Cineplexx Titan

 22. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu Mureș

  Cineplexx Titan la filmul Trenul asasinilor

 23. Invitatiile sunt disponibile la cinematografele Cineplexx.
  As dori sa merg la filmul “Nu îți face griji, dragă”, pe 26 Septembrie, ora 19:00, la cinematograful Cineplexx Titan Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.