Bun-venit la Tudum: Un eveniment Netflix internațional pentru fani, ediția 2022, o zi captivantă, plină de noutăți exclusive, imagini în premieră, trailere, avanpremiere și interviuri cu cei mai cunoscuți creatori și vedete Netflix. Evenimentul virtual gratuit a sărbătorit fanii Netflix și a fost dedicat prezentării a peste 100 de seriale, filme și evenimente speciale din jurul lumii.

Gadza Jamie Foxx a deschis evenimentul și le-a urat bun-venit fanilor pe scena Netflix a Tudum: Un eveniment Netflix internațional pentru fani și a început spectacolul predând microfonul celeilalte gazde, Millie Bobby Brown, care a prezentat imagini exclusive din Enola Holmes 2.

Luke Newton („Colin Bridgerton”) și Claudia Jessie („Eloise Bridgerton”) s-au distrat pe cinste explicând cum cei doi frați se înțeleg atât de bine și au răspuns altor întrebări despre personajele interpretate de ei în Bridgerton. A urmat o vizită-surpriză a Nicolei Coughlan („Penelope Featherington”), care a adus cu ea scenariul episodului 301 din sezonul 3, „Dezvăluirea”.

Adjoa Andoh („Lady Danbury”) și Golda Rosheuvel („regina Charlotte”) din Bridgerton au prezentat-o pe India Amarteifio, actrița care o interpretează pe „regina Charlotte în tinerețe” și au dezvăluit o fotografie a acesteia din Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Din seria de surprize Tudum, producătoarea și scenarista Shonda Rhimes a prezentat un clip din Queen Charlotte: A Bridgerton Story, cu Amarteifio și Corey Mylchreest în rolul „regelui George în tinerețe”, la prima lor întâlnire.

Patrick Gibson („Nikolai Lantsov”), Jack Wolfe („Wylan Hendricks”), Anna Leong Brophy („Tamar Kir-Bataar”), Lewis Tan („Tolya Yul-Bataar”), alături de Ben Barnes („Generalul Kirigan/Întunecatul”) și Jessie Mei Li („Alina Starkov”) au prezentat fanilor o avanpremieră a sezonului 2 al serialului Shadow and Bone.

Teaserul sezonului 5 din The Crown ne prezintă primele imagini cu prințesa Diana (Elizabeth Debicki) și prințul Charles (Dominic West). În plus, fanii vor putea urmări un nou sezon al serialului începând din 9 noiembrie.

Gazda Tudum Maitreyi Ramakrishnan din Never Have I Ever s-a întâlnit cu actorii din Emily in Paris chiar la Paris. Lily Collins („Emily”), Ashley Park („Mindy”), Camille Razat („Camille”), Lucas Bravo („Gabriel”), Lucien Laviscount („Alfie”), Bruno Gouery („Luc”), Samuel Arnold („Julian”) și Philippine Leroy-Beaulieu („Sylvie”) sunt pregătiți pentru toate aventurile din sezonul 3, care îi vor face viața palpitantă lui Emily.

Jason Momoa („Flip”) a pătruns în visele tuturor într-un clip îndrăzneț din Slumberland.

 

Guillermo del Toro le-a făcut fanilor un tur în culisele producției sale de tip stop-cadru, Pinocchio, de Guillermo del Toro.

Ce a urmat pe scena Tudum? Membrii distribuției miniserialului The Witcher: Blood Origin Sophia Brown („Éile”), Laurence O’Fuarain („Fjall”) și Michelle Yeoh („Scian”) au prezentat câteva detalii interesante despre noul prolog al universului The Witcher, au dezvăluit publicului faptul că Minnie Driver se alătură distribuției acestuia și au anunțat că lansarea va avea loc pe data de 25 decembrie.

Emily Beecham, Aneurin Barnard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Miguel Bernardeau, Andreas Pietschmann, Maciej Musial și mulți alții au anunțat data premierei unui serial nou-nouț intitulat 1899.

Henry Cavill („Geralt”) a urcat apoi pe scena evenimentului Tudum și ne-a prezentat un segment din culisele filmărilor serialului The Witcher, împreună cu Freya Allan („Ciri”) și Anya Chalotra („Yennefer”).

The School for Good and Evil este pregătită pentru următoarea lecție, iar Kerry Washington („profesoara Dovey”) și Charlize Theron („lady Lesso”) le urează bun-venit elevelor Sophia Anne Caruso („Sophie”) și Sofia Wylie („Agatha”).

Millie Bobby Brown, gazda Tudum, încheie evenimentul adresând pentru ultima oară o serie de întrebări colegilor ei din Stranger Things, actorii Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Priah Ferguson, Gaten Matarazzo, Joe Keery, Joseph Quinn și David Harbour. Iar la final, încheiem această parte a evenimentului cu scene din culise filmate în sezonul 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.