Sabour Amirazodi, un editor video talentant și versatil, vine săptămâna aceasta În NVIDIA Studio pentru a ne arăta materialele capturate în cadrul festivalului de muzică Electric Daisy Carnival (EDC) din Las Vegas. În timp ce edita înregistrările, Amirazodi s-a folosit de puterea plăcilor video NVIDIA GeForce RTX pentru a transforma energia și feeling-ul festivalului EDC, într-un video.

Desktop-ul său are 4 plăci video NVIDIA RTX A6000, lucru care i-a permis să accelereze procesul de editare în moduri remarcabile, transformând procese lente, precum playback, efecte AI și livrarea finală în operațiuni care au fost gata imediat.

Procesul creativ al lui Amirazodi a fost ajutat și de suita de funcții accelerate de RTX și bazate pe AI din Davinci Resolve, precum rotoscopie, Depth Map Generation și Surface Tracking. Acest lucru l-a ajutat să câștige nenumărate ore pe care le-ar fi petrecut în procese repetitive, permițându-i să-și realizeze viziunea creativă. Noile plăci video GeForce RTX seria 40 și platforma NVIDIA Studio vor aduce viteze mai rapide și îmbunătățiri semnificative pentru creatori de conținut.

Și pentru că am menționat noile plăci video GeForce RTX seria 40 și noua arhitectură Ada Lovelace, acestea vor aduce beneficii semnificative pentru creatorii de conținut din mai multe domenii creative.

    • Artiștii 3D vor beneficia de o creștere semnificativă de performanță de la noua tehnologie DLSS 3 care este bazată pe nuclee RTX Tenos din a patra generație și un nou Optical Flow Accelerator pentru a genera cadre adiționale și pentru a crește semnificativ FPSul. Acest lucru va crește fluiditatea și va accelera mișcarea în viewport în timpul lucrului cu aplicații 3D, precum NVIDIA Omniverse, Unity și Unreal Ungine 5.
    • NVIDIA RTX Remixun nou tool NVIDIA Omniverse, pune noi unelte puternice de modare în mâinele a milioane de creatori de conținut. Creatorii pot face moduri incredibile cu ușurință, folosindu-se ray tracing și DLSS pentru jocuri clasice, și pot în aplicații conectate prin Omniverse.
    • Noi encodere AV1 duale, din a opta generație, de pe noile plăci video GeForce RTX seria 40 aduce un spor semnificativ de performanță atât pentru editori video, cât și pentru streameri live. Editorii video își pot înjumătăți timpul de export la jumătate, iar noile nuclee tensor vor spori performanța în unelte AI cu până la 70%. Streamerii live pot produce cu ușurință conținut de calitate și pot beneficia de noi efecte NVIDIA Broadcast pentru parteneri. Iar cu noile encodere duale, gamerii pot captura imagini până la 8K60 FPS cu GeForce Experience.
  • Driverul Studio din septembrie este și el disponibil

NVIDIA a colaborat și cu o serie de parteneri pentru a aduce și mai multe avantaje în aplicații creative din ecosistemul NVIDIA Studio:

  • OBS Studio și Discord vor adăuga suport AV1 într-o lansare software în acest an.
  • Cele mai mari aplicații de editare video – DaVinci Resolve, Adobe Premiere Pro via plugin-ul Voukoder și Jianying vor adăuga suport pentru AV1 și encodere duale.

De asemenea, la GTC a fost prezentat și NVIDIA Racer RTX, un demo construit în NVIDIA Omniverse, care demonstrează cele mai noi tehnologii posibile cu noile plăci video GeForce RTX seria 40. Mai multe informații sunt disponibile în postarea de blog de săptămâna trecută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.