Disney+ anunță premiera celui mai nou sezon Anatomia lui Grey

Începând din 26 octombrie, toate sezoanele dramei medicale „Anatomia lui Grey” vor fi disponibile pe Disney+

0
552
Ascultă acest articol


Disney+ a confirmat că sezonul 19 al serialului „Anatomia lui Grey”, produs de Shonda Rhimes, se lansează în exclusivitate pe platforma de streaming, pe 26 octombrie, în România.

Acest nou sezon vine în completarea celorlalte disponibile în România exclusiv pe Disney+. Astfel Disney+ este casa celebrei drame medicale de succes „Anatomia lui Grey”.

Acțiunea se desfășoară la șase luni după finalul sezonului 18, când cinci noi stagiari se alătură personalului de la Grey Sloan Memorial Hospital, în interpretarea actorilor Harry Shum Jr., Adelaide Kane, Alexis Floyd, Niko Terho și Midori Francis.

Distins cu Globul de Aur® 2007 pentru cel mai bun serial dramatic de televiziune și nominalizat la mai numeroase premii Emmy®, inclusiv pentru cel mai bun serial de dramă, „Anatomia lui Grey” este considerat unul dintre cele mai bune seriale de televiziune ale timpurilor noastre. Drama medicală aflată acum la cel de-al 19-lea sezon, o urmărește pe Meredith Grey și echipa de medici de la Grey Sloan Memorial, care se confruntă zilnic cu decizii de viață sau de moarte. Aceștia se sprijină unul pe celălalt și, uneori, între ei se leaga mai mult decât o simplă prietenie. Împreună descoperă că nici medicina și nici relațiile nu pot fi definite în alb și negru.

Titlul se alătură producțiilor recent lansate pe platforma Disney+ printre care „The Old Man”, „Ursul” sau „Candy”.

Disney+ este disponibil la prețul de doar 29,99 lei pe lună – fără costuri suplimentare, existând opțiunea de a renunța oricând la abonament. Platforma de streaming găzduiește filme, seriale și documentare pentru toate gusturile. În plus, pe tot parcursul anului se lansează noi seriale TV, filme de succes și producții originale exclusive de la cele șase branduri ale platformei de streaming: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star. Printre serialele difuzate pe Disney+ se numără „Neveste disperate” și „This Is Us”. Cu o bibliotecă vastă de producții de divertisment, care cuprinde orice, de la documentare la drame aclamate de critici și de la comedii la animații clasice- veți găsi o mulțime de povești la care vă așteptați, plus multe altele.

Datorită funcției control parental, abonații se pot asigura că Disney+ rămâne o experiență de vizionare adecvată pentru toți membrii familiei. Astfel, adulții pot stabili limite de acces la conținutul destinat acestora și pot crea profiluri protejate de parole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.