Este prima ediție din joiaGFN din această lună, iar acest lucru înseamnă o listă de jocuri completă pentru toată luna! 25 de noi titluri, 12 dintre care lansate în aceeași zi cu lansarea oficială, vin în același timp cu vremea care se răcește, schimbarea naturii și pumpkin spice în aproape orice.

Membrii GeForce NOW se vor putea juca și A Plague Tale: Requiem pe 18 octombrie, îmbunătățit cu efecte ray-traced pentru membrii RTX 3080 and Priority. Această nouă aventură vine ca urmare a celebrului A Plague Tale: Innocence și va fi disponibil de jucat pe Mac și dispozitive mobile cu ajutorul puterii din cloud.

Mai mult, membrii RTX 3080 beneficiază și de lanteță ultra scăzută pentru cele mai bune sesiuni de joacă, care pot dura până la 8 ore și servere RTX 3080 dedicate, astfel încât să sară direct în jocurile preferate.

Jocurile din octombrie

Pe lângă A Plague Tale: Requiem, asigură-te că verifici lista completă de 25 de noi titluri care vin în cloud în Octombrie, printre care se află și lansări în aceeași zi cu cea oficială pentru LEGO Bricktales, Warhammer 40,000: Shootas, Blood & TeefVictoria 3 și altele.

Bagă viteză!

Nu în ultimul rând, vezi lista de 6 noi jocuri care vin în această săptămână, printre care și noua lansare Dakar Desert Rally cu suport pentru tehnologia NVIDIA DLSS și cel mai nou Roller Champions de la Ubisoft, Dragon’s Way.

  • Marauders (lansare nouă pe Steam)
  • Dakar Desert Rally (lansare nouă pe Steam)
  • Lord of Rigel (lansare nouă pe Steam)
  • Priest Simulator (lansare nouă pe Steam)
  • Barotrauma (Steam)
  • Black Desert Online – America de Nord și Europa (Pearl Abyss Launcher)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.