Ascultă acest articol


Cea mai recentă achiziție a CD Media SE demonstrează angajamentul ferm al companiei față de creșterea și extinderea rețelei și serviciilor sale.

„Suntem încântați să anunțăm achiziția a 29,36% din Intertech SA. Intertech este un jucător cheie în
sectorul tehnologiei de pe piața greacă, cu un portofoliu bogat și inovator de produse și servicii și o rețea națională de parteneri autorizați.” a declarat domnul Spyro Giamas, CEO CD Media SE.

Despre Grupul de Companii CD Media:

CD Media SE a fost fondată în 1993 în Atena, Grecia și principala sa activitate este de a adăuga
valoare prin experiența sa în marketing, distribuție și cunoaștere a piețelor regionale pentru
industria software și hardware de divertisment interactiv.

CD Media SE (România-HQ), împreună cu sucursala CD Media SE (Grecia) și subsidiarele CD Media SL Doo (Slovenia), G3 Great Games Limited (Cipru), CD MEDIA Turkey și Upload Distribution (Portugalia) este acum este cel mai mare distribuitor din Europa de Sud-Est și își extinde constant activitățile.

Lista parteneriatelor sale include Nintendo of Europe, Take2 Interactive, Konami, Ubisoft, Capcom, Square Enix Limited, Warner Brothers Interactive Entertainment, Bethesda.

Despre Intertech

Intertech a fost fondată în 1988. Din 1990, a fost distribuitor oficial al Panasonic (www.panasonic.gr) și al altor companii de tehnologie pentru Grecia (au fost adăugate ulterior iLuv, Ricoh, Satel Alcatel și
Yeastar).

În 1995 a fost listată la Bursa de Valori din Atena și de atunci a deținut cote semnificative pe piața
greacă, oferind soluții integrate și inovatoare consumatorilor și întreprinderilor.

Viziunea companiei este de a oferi produse tehnologice inovatoare, ușor de utilizat și de încredere, care cresc eficiența afacerii și creează condițiile pentru calitatea vieții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.