Preșcolarii s-au întors! Noi episoade din spin-off-ul „Insula Dramei Totale” la Cartoon Network

0
276
Ascultă acest articol


Un curcubeu mare și un urs deasupra ușii – acestea reprezintă simbolurile de la intrarea în grădinița unde distracția nu se termină niciodată. Preșcolarii animați își vor depăși iar limitele în scopul noilor aventuri, sub supravegherea Bucătarului Satâr. 

De luni, 24 octombrie la 14:00, veți putea urmări la Cartoon Network premiera sezonului 3 a seriei animate  Grădinița Dramei Totale.

Totul a început cu un grup de tineri participanți într-un reality show, ce avea loc pe o insulă aproape de Ontario. Acest grup îi include, printre alții, pe Cody, Owen, Gwen, Heather și Leshawma. Personajele au fost atât de simpatice, încât au ajuns foarte rapid  în sufletul pasionaților de animații, publicul i-a adorat așa de tare, încât creatorii au decis să dezvăluie și trecutul lor timpuriu. Cine au fost faimoasele personaje înainte să apară la televizor în acel show de divertisment care s-a dovedit a fi ulterior una dintre cele mai faimoase animații din lume? Spin-off-ul canadian „Grădinița Dramei Totale” are răspunsul.

În noul sezon, atât copiii cât și adulții vor intra în multe încurcături. Bunica Leshawna și mama bucătarului Satâr îi vor conduce acum pe copii la grădiniță. Apoi acestea vor începe întrecerea pentru cine este mai grijulie. Competițiile spontane vor aduce o tonă de entuziasm. Nu numai adulții vor oferi impresii spectatorilor. Preșcolarii îl vor pune la încercare și pe profesorul lor, care va fi sătul de farsele elevilor săi. Copiii vor ajunge atât de departe încât… îi vor strica mașina: ei cred că i-au făcut acestuia o farsă grozavă. Eroul își va lua apoi un vehicul făcut din materiale complet indestructibile, astfel copiii vor avea de furcă cu noua mașină.

 În episoadele din premieră, personajul McArthur se va întoarce și va interpreta o profesie diferită în fiecare episod. Acesta a lucrat deja într-un magazin de sucuri, la o grădină zoo, pe un șantier de construcții, și a livrat chiar și pizza. Este convins că din cauza glumelor unor copii inteligenți își pierde fiecare loc de muncă. Acum este pe fază și va încerca să le întoarcă farsele!

Premiera sezonului 3 și a episoadelor nelansate din sezonul 2 din „Grădinița Dramei Totale”, luni, 24 octombrie la 14:40, la Cartoon Network. Difuzat de Luni până Vineri, la 14:40.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.