Dell anunță lansarea Bluetooth Travel Mouse (MS700)

Primul mouse "răsucibil" din lume

0
446

Dell este încântat să anunțe lansarea Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700), primul (1) mouse răsucibil din lume, care oferă conectivitate Bluetooth pentru mai multe dispozitive.

Primul mouse (1) răsucibil din lume, cu conectivitate Bluetooth pentru mai multe dispozitive, Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700) a fost proiectat pentru utilizatorii care au un program de lucru hibrid și care se afla mereu în mișcare. Eficient si portabil, cu o greutate de doar 56,9 grame, mouse-ul are o caracteristică de răsucire care îi permite să stea plat pentru o depozitare cât mai ușoară.

Nu îți face griji pentru bateriile suplimentare, deoarece mouse-ul oferă 24 de luni de viață pentru aceasta, cea mai lungă durată de viață a unui acumulator (2) dintr-un mouse răsucibil.

Conecteză-te fără probleme la până la 3 dispozitive prin Bluetooth 5.0, cu funcția Dell Pair cu un singur clic (3). Cu senzorul optic LED 4000 DPI reglabil, mouse-ul permite utilizatorilor să navigheze confortabil pe monitoare cu rezoluții diferite, pentru un control mai fluid și mai precis.

Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700) oferă o garanție de 3 ani prin intermediul Dell Advanced Exchange Service și se adresează profesioniștilor care au nevoie de un mouse subțire pentru stilul lor de viață în mișcare. Este disponibil într-un finisaj negru, moale la atingere, cu un ton argintiu lucios dedesubt pentru o estetică echilibrată și modernă.

(1) Cerință de sistem: Tehnologie Bluetooth Low Energy. Mouse de călătorie Dell Bluetooth – MS700 se conectează cu până la 3 dispozitive. Compatibil cu Windows 8.1, 10 și 11; Mac; Linux (Red Hat Enterprise 8.0 /Ubuntu 18.4); Android, Chrome, MacOS, Linux, iOS

(2) Calculul duratei bateriei se bazează pe o ipoteză de utilizare medie de 8 ore pe zi și 16 ore de oprire. Durata de viață a bateriei poate varia în funcție de utilizator și de condițiile de lucru. Înlocuiți bateriile când este necesar.

(3) Pe baza împerecherii inițiale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.