Huawei Consumer Business Group a fost prezent la semi-maratonul din weekend-ul 7-8 mai cu cele mai noi gadget-uri și a oferit vouchere cu reduceri de 20% valabile pe huaweistore.ro și premii surpriză pentru pasionații de sport și inovație. Sub umbrela sloganului #RunYourWayToTheTop, Huawei îi încurajează pe cei  care vor să-și ducă pasiunea la următorul nivel și prelungește cursa pentru câștigarea celui mai recent model de ceas din gama wearable, HUAWEI WATCH GT Runner.

 Maratonul a adus împreună peste 10.000 de oameni pasionați de alergat, iar Huawei le-a sărit în ajutor cu inovatoarele smartwatch-uri din seria GT. La eveniment au fost expuse trei modele din gamă: GT 2 Pro, GT 3 și GT Runner, cel mai recent model de la Huawei.

Pentru pasionații de gadget-uri și sport, cursa pentru câștigarea celui mai nou smartwatch din seria GT nu se încheie, iar Huawei prelungește competiția #RunYourWayToTheTop. Cei care doresc să își depașească limitele și să obțină noi recorduri persoanale sunt în continuare invitați să participe, făcându-și eforturile vizibile printr-un comentariu la postarea următoare:

https://www.facebook.com/HuaweimobileRO/posts/5108149459250340.

Huawei încurajează atât atleții de performanță, cât și oamenii pentru care alergatul este doar o pasiune să își depășească limitele cu ajutorul HUAWEI WATCH GT Runner, care oferă sfaturi profesionale de antrenament, permițându-le utilizatorilor să stabilească un volum și o durată de antrenament adecvate pentru îmbunătățirea performanței.

Depășirea limitelor face parte din misiunea și strategia Huawei. Aceasta duce la inovațiile constante cu care ne-am obișnuit utilizatorii. În ceea ce privește participarea la semi-maraton, am vrut să fiu mai aproape de clienții noștri, pentru a arăta că o pregătire progresivă cu noul HUAWEI WATCH GT Runner poate duce către performanță sportivă.” a declarat Andy Fang, Country Manager Huawei Consumer Business Group, care a și participat activ la semi-maraton la cursa de 21 km.

Cel mai recent model de ceas de la Huawei, WATCH GT Runner, se remarcă prin tehnologia inovatoare care poate calcula performanța de alergare și clasifica în același timp cu precizie capacitatea alergătorilor, chiar dacă utilizatorul nu și-a atins potențialul maxim, fiind accesoriul de nelipsit de la maraton, partenerul de nădejde în orice scenariu de utilizare și antrenorul personal de la încheietură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.