joiaGFN livrează 22 de noi jocuri în decembrie, printre care și Marvel’s Midnight Suns

0
507
Ascultă acest articol


Curând va veni cel mai frumos moment din an, și vrem să începem luna cum trebuie cu lista de jocuri din decembrie.

Ieri, în joiaGFN s-au anunțat 22 de noi jocuri disponibile în luna decembrie, printre care și mult anticipatul Marvel’s Midnight Suns. Explorează partea mai întunecată și supernatural din univerul Marvel în acest role-playing tactic care se va lansa pentru membrii GeForce NOW luna aceasta.

Poți verifica lista completă de jocuri în postarea de blog, 9 dintre jocuri fiind lansate în aceeași zi cu lansarea oficială, iar câteva dintre titluri sunt IXION, Art of the Rail și Master of Magic.

Săptămâna aceasta în cloud vine Battlefield 2042 de la EA cu RTX ON și NVIDIA DLSS astfel încât membrii să poată experimenta acțiunea pe câmpurile de luptă dinamice în toată gloria lor. Jocul se va lansa pe GeForce NOW la fix pentru noul update, „Season 3: Escalation”, care vine și cu un weekend gratuit între 1 și 4 decembrie. Există chiar și recompense pentru membrii GeForce NOW.

Lista completă de jocuri de săptămâna aceasta:

  • The Knight Witch (lansare nouă pe Steam, 29 noiembrie)
  • Warhammer 40,000: Darktide (lansare nouă pe Steam, 30 noiembrie)
  • Fort Triumph (gratuit pe Epic Games Store, 1-8 decembrie)
  • Battlefield 2042 (Steam și Origin)
  • Alien Swarm: Reactive Drop (Steam)
  • Stormworks: Build and Rescue (Steam)

Dacă încă ești în căutarea unui cadou pentru gamerii din viața ta, avem opțiuni penmtru tine! – 2 decembrie este ultima și în care poți beneficia de oferta “Green Thursday Black Friday” sau în care poți achiziționa un gift card

Este momentul perfect să încerci abonamentul RTX 3080, care vine cu sesiuni de joacă de 8 ore, acces exclusiv la serverele RTX 3080 pentru a intra în jocuri mai rapid și RTX ON pentru titlurile compatibile, totul cu latență ultra scăzută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.