Ascultă acest articol


Să fii gamer în ziua de astăzi este ceva extraordinar nu numai pentru cei cu vârste fragede, dar și pentru adolescenți, maturi și bineînțeles, pentru eSportivi, pentru că trăim în vremuri în care jocurile fac parte din viața noastră.

Sărim peste device-urile mobile și ne oprim la consolele special create pentru jocuri și cel mai important, PC-urile, sau RIG-urile noastre cele de toate zilele! Cum Crăciunul este aproape aici, în noi există acea bucurie din copilărie a venirii Moșului pentru că retrăim probabil cele mai frumoase amintiri, în fiecare decembrie al fiecărui an.

Kingston Technology, HyperX și HP Inc.

Dacă ești gamer, chiar și amator, nu ai cum să nu fi auzit de HyperX – printre cele mai populare și importante brand-uri de gaming din lume! Totul a început cu John Tu și David Sun care au fondat Kingston în octombrie 1987 și a început prin comercializarea de memorii de stocare și RAM, apoi au lansat DDRAM-ul și SSD-urile ajungând să dețină mai mult de jumătate din piața globală, la acesată categorie. Înființarea diviziei de gaming, HyperX a fost și ea excelent primită, diversitatea produselor ajungând la căști audio, mouși și tastaturi, microfoane, controllere și alte accesorii adiționale – toate pentru gameri. În februarie 2021 divizia a fost vândută HP Inc. dar și-a păstrat identitatea, dezvoltându-se mai departe și realizând chiar și colaborări importante cu Naruto: Shipuden, cu TimTheTatMan, Champion Glow Collection, ANTA Gordon Hayward, Champion Reflective și Rose Gold Collection, cu JuJu Smith-Schuster sau Ducky One.

Idei și recomandări de accesorii HyperX pentru Crăciun

Gamer fiind știi ce-ți dorești de la Moș și știi ce vrei să pui sub brad celor dragi, prietenilor și familiei, iar cei de la HyperX vin cu câteva idei și recomandări de accesorii extrem de importante pentru gameri, dar și monitoare! Lângă RIG-ul nostru îmbibat cu cele mai noi și mai bune jocuri e musai să avem și accesoriile potrivite, moușii și tastaturile – în primul rând! Ce ar putea să ne facă experiența de gaming mai ușoară și plăcută? Poate microfoanele, sau poate căștile? Ei bine, am adunat pentru voi câteva din fiecare categorie care credem noi că ar putea fi cadoul potrivit de dat, sau de primit de la Moș!

Căști de gaming Cloud

Cloud Alpha

Noile căști HyperX Cloud Alpha, va va oferi o mai mare claritate audio prin reducerea zgomotului de fundal. Camerele duale separă basul de la medii și înalte, permițând o reglare optimă pentru un sunet mai curat și mai fin. Cloud Alpha se bazează și pe un confort datorită tehnologiei cu spumă de memorie roșie premium, bandă de susținere expandată este mai moale și mai flexibilă. Ramă din aluminiu este construită pentru durabilitate în timp pentru a nu va face griji în caz de incidente ce pot distruge căștile. Căștile Cloud Alpha dispun de un cablu dur și detașabil. Microfonul oferă funcția de anulare a zgomotului, iar acesta este detașabil pentru un confort extins, de asemenea microfonul este certificat Discord și TeamSpeak, asigurând o comunicare excelentă în echipă. Căștile sunt compatibile multi-platformă cu controale audio în linie pentru PC, PS4, Xbox One și alte platforme cu un port de 3.5mm vor beneficia de sunetul îndrăzneț al evoluției Cloud Alpha.

Le găsești la Altex, eMag și PCGarage la un preț de aproximativ 229 lei.

Cloud Alpha Wireless

Obțineți o autonomie masivă de 300 de ore și jucați peste o săptămână fără ca bateria să se descarce. Treceți de mai multe campanii de joc fără a fi nevoie să încărcați și bucurați-vă de fiecare minut în confort cu spumă cu memorie de plus cu semnătură HyperX de la Cloud Alpha Wireless și pernuțele respirabile din piele artificială pentru urechi.

 • Până la 300 de ore de baterie
 • DTS Headphone:X Spatial Audio
 • Drivere HyperX cu cameră dublă
 • Confort și durabilitate specifice HyperX
 • Comenzi audio la bord
 • Microfon detasabil cu anulare a zgomotului cu indicator LED
 • Compatibil cu software-ul NGENUITY
 • Compatibil cu PC-ul

Le găsești la Altex, eMag și PCGarage la un preț de aproximativ 1000 lei.

Cloud Core DTS

HyperX Cloud Core DTS cu suport DTS compatibile cu Laptop, PC, PS4, XBOX ONE, Nintendo Switch, XBOX 360, Smartphone, Tableta, PS5, Xbox Series X, Xbox Series S.

 • Drivere Hi-Fi de 53mm pentru o calitate audio mai bună;
 • Frecvența de răspuns de 15Hz – 25KHz;
 • Impedanță nominală de 60 Ohmi pe sistem;
 • Atenuarea zgomotului ambiental: aproximativ 20dB;
 • Microfon detașabil;
 • Construcție solidă din aluminiu pentru durabilitate și stabilitate.

Le găsești la Altex, eMag și PCGarage la un preț de aproximativ 280 lei.

 Cloud Core Wireless DTS

HyperX Cloud Core Wireless cu DTS Headphone:X spațial audio oferă un sunet pozițional clar și precis pentru o experiență de joc mai captivantă. De asemenea, dispun de spumă cu memorie HyperX și piele moale, făcându-le confortabile pentru sesiuni lungi de joc. Microfonul detașabil cu anularea zgomotului împiedică sunetele ambientale să vă întrerupă conversația și poate fi îndepărtat cu ușurință. Căștile Cloud Core sunt optimizate pentru modul în care jucați și sunt renumite pentru sunetul, confortul și durabilitatea lor legendare.

 • DTS Headphone:X Spațial Audio
 • Până la 20 ore de autonomie wireless
 • Signature HyperX
 • Ramă durabilă din aluminiu
 • Microfon detașabil cu noise-cancelling
 • Compatibile cu PC, PS4, PS5

Le găsești la Altex, eMag și PCGarage la un preț de aproximativ 400 lei.

Microfon Quadcast S

HyperX QuadHyperX QuadCast S este un microfon cu condensator USB care sună și arată foarte bine. Iluminarea RGB extrem de uimitoare și efectele dinamice vor adaugă stil și fler oricărui stream sau configurație și este personalizabil prin intermediul software-ului HyperX NGENUITY. QuadCast S este un microfon all-inclusive, având un suport anti-vibrații pentru șocuri pentru a ajută la eliminarea zgomotelor din viață de zi cu zi și un filtru pop încorporat pentru a atenua sunetele plosive. Cunoașteți instantaneu starea microfonului cu ajutorul indicatorului cu LED și atingeți pur și simplu pentru a reduce sunetul pentru a evita accidentele incomode de difuzare. Cu patru modele polare selectabile, acest microfon este pregătit pentru aproape orice înregistrare și dispune, de asemenea, de un selector de gain control pentru a regla rapid sensibilitatea de intrare. Adaptorul de montaj inclus se potrivește la mărimile de filet de 3/8″ și 5/8″, fiind compatibil cu majoritatea suporturilor. Cast S.

QuadCast S este certificat de Discord și TeamSpeak, astfel încât va puteți asigura că microfonul dvs. transmite tare și clar pentru toți adepții și ascultătorii dvs. și puteți, de asemenea, să va monitorizați microfonul în timp real, utilizând mufa pentru căști convenabilă de pe spatele microfonului. Este compatibil cu mai multe platforme, astfel încât puteți oferi o ieșire de sunet de calitate, indiferent dacă va conectați la un PC, PS4 sau Mac.

 • Iluminare RGB radiantă cu efecte dinamice
 • Suport de șoc anti-vibrații
 • Senzor Tap-to-Mute cu indicator LED
 • Patru modele polare selectabile
 • Reglare convenabilă a gain control
 • Personalizabil prin intermediul software-ului HyperX NGENUITY
 • Adaptor de montare, filtru pop încorporat și mufă pentru căști
 • Compatibilitate cu mai multe dispozitive și programe

Îl găsești la Altex, eMag și PCGarage la un preț de aproximativ 700 lei.

Tastaturi Gaming Alloy

Alloy 60

HyperX Alloy Origins 60 este o tastatură extrem de portabilă, care vă oferă mai mult spațiu pentru mișcările de mouse. Dispune de un corp durabil, complet din aluminiu și comutatoare HyperX fiabile, echilibrate pentru viteză și performanță, care pot rezistă la 80 de milioane de apăsări de taste. Tastele PBT au funcții secundare, astfel încât să puteți localiza rapid funcționalități suplimentare. Lăsăți stilul dvs. sa strălucească cu designul expus al comutatoarelor HyperX și efectele de iluminare uimitoare. Ulterior, personalizați-va tastatură cu macro-uri, profiluri de iluminare personalizate și multe altele cu software-ul HyperX NGENUITY.

O găsești la Altex, eMag și PCGarage la un preț de aproximativ 240 lei.

 Alloy Origins Core (Red sw)

Tastatura Gaming Mecanică HyperX Alloy Origins Core cu iluminare RGB și Red Switch.

 • Întrerupătoare mecanice HyperX – Switch-urile sunt concepute de HyperX pentru a fi un echilibru de sensibilitate și precizie. De asemenea, sunt de încredere, evaluate pentru 80 de milioane de tastări fără pierderi de calitate.
 • Corp complet din aluminiu -Carcasa din aluminiu menține tastatură stabilă atunci când acțiunea devine mai intensă în sesiunile îndelugate de gaming.
 • Design TKL ultra-compact cu cablu USB tip C detașabil – Design-ul TKL oferă mai mult spațiu de mișcare a mouse-ului datorită formei compacte a tastaturii. De asemenea tastatura are și un cablu detașabil de tip C.
 • Taste cu iluminare RGB – Switch-urile HyperX dispun de LED-uri pentru iluminare RGB.
 • Trei unghiuri de înclinare a tastaturii – Reglați picioarele tastaturii în numai doi pași în trei unghiuri de înclinare diferite (3, 7 și 11 grade).
 • Memorie onboard pentru trei profile – Creați-vă propriul mod de iluminare, salvându-l direct pe buton.
 • Game mode, 100% anti-ghosting și taste N-key rollover – Asigurați-vă că toate tastele funcționează și că nu vă lasă la greu în momentele intense de gaming.

O găsești la Altex, eMag și PCGarage la un preț de aproximativ 500 lei.

Mouse Pulsefire Haste Wireless

HyperX Pulsefire Haste Wireless Gaming Mouse include toate caracteristicile bune ale Pulsefire Haste, plus o conexiune wireless și o durată de viață a bateriei de lungă durată, cu un plus de doar 2g de greutate suplimentară. Rata de raportare de 1ms și semnalul de 2,4 GHz al Pulsefire Haste oferă o conexiune wireless cu latență redusă care satisface cerințele jucătorilor de elită. Nu numai atât, dar cu o durată de viață a bateriei de până la 100 de ore, veți obține peste 4 zile de la o singură încărcare a mouse-ului în formă de fagure de miere. Cu un design receptiv, cu butoane divizate, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la clicurile ratate, deoarece micro-switch-urile tactile TTC Golden sunt evaluate pentru până la 80 de milioane de clicuri. Dacă preferați un cablu, HyperX include, de asemenea, un cablu HyperFlex, care face echipa cu patinele virgin-grade PTFE pentru a oferi o alunecare ușoară și lină.

 • Wireless de 2,4 GHz cu o durată de viață a bateriei de până la 100 de ore
 • Design ultraușor cu carcasă hexagonală
 • Anti-praf, rezistent la apă
 • TTC Golden Micro Dustproof Switches
 • Patine virgin-grade PTFE pure
 • Bandă aderență inclusă
 • Personalizabile cu software-ul HyperX NGENUITY
 • Senzor Pixart 3335
 • Compatibilitate mulți-platformă

Îl găsești la Altex, eMag și PCGarage la un preț de aproximativ 500 lei.

Monitoare Armada

Armada 25”

Monitoarele de gaming HyperX Armada sunt primele monitoare de gaming care includ capul monitorului și brațul ergonomic direct în cutie. Scutește-te de grijă căutării unui suport de birou compatibil și petrece-ți timpul dominand jocul cu rată de reîmprospătare de 240 Hz și timpul de răspuns de 1 ms al monitorului Armada 25. Această capacitate de reacție rapidă este construită pentru shootere și jocuri competitive în care fracțiuni de secundă care pot înclina balanța între victorie și a fi jefuit. Atunci când aveți mai mult timp pentru a lua pe deplin în peisaj, veți avea o rezoluție Full HD cu culori vibrante. Îmbunătățiți și mai mult experiență de joc cu NVIDIA G-SYNC 4, care elimina screen tearing, stuttering și input lag. Profitați de avantajul și de versatilitatea creatoare de spațiu a monitorului de gaming HyperX Armada 25 și a brațului ergonomic.

Îl găsești la eMag și PCGarage la un preț de aproximativ 3000 lei.

Armada 27”

Monitoarele de gaming HyperX Armada sunt primele monitoare de gaming care includ capul monitorului și brațul ergonomic direct în cutie. Te vei scuti de grija de a cauta un suport de birou compatibil și, în schimb, îți vei petrece timpul cufundându-te în imaginile rafinate ale monitorului QHD Armada 27 cu DisplayHDR 400. Vorbind de timp, rată de reîmprospătare de 165 Hz și timpul de răspuns de 1 ms vă pot ajută să câștigați prețioase fracțiuni de secundă care ar putea face diferența între victorie și respindere. Îmbunătățiți-va și mai mult experiență de joc cu NVIDIA G-SYNC, care elimină screen tearing, stuttering și input lag. Îmbrățișați avantajul și versatilitatea creatoare de spațiu a monitorului de gaming HyperX Armada 27 și a brațului ergonomic.

Îl găsești la eMag și PCGarage la un preț de aproximativ 3345 lei.

Așadar, aveți de ales între două tastaturi, un mouse, caști cu și fără fir, două monitoare și un microfon. Accesoriile includ și RGB, au combinațiile de culori tipice HyperX și preferate de gameri, roșu și negru, sau cine preferă un device alb și toate includ specificații care ar trebui să se potrivească la fix pe gaming fie la PC sau/și console (PlayStation, Xbox și Nintendo). Voi ce ziceți, ați pus ochii pe ceva?

Sărbători Fericite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.