HyperX anunță HX3D

Noul program HX3D duce personalizarea hardware la un nou nivel prin combinarea perifericelor de gaming HyperX cu tehnologia de printare 3D a lui HP

0
326

HyperX, echipa de periferice pentru gaming din cadrul HP Inc., și lider în gaming și esports anunță astăzi un nou program prin care gamerii vor avea mai multe moduri de customizare și personalizare a produselor preferate de gaming prin utilizarea tehnologiei de printare 3D a lui HP. HyperX expune exemple de tastaturi, căști, mouse-uri și ate produse de gaming personaliazte la CES 2023. Prima serie de upgrade-uri printate 3D pentru periferice sunt taste1, în ediție limitată, potrivite pentru majoritatea tastaturilor mecanice, fie de la HyperX, fie de la alți producători, și vor fi disponibile pentru consumatori în următoarele luni. 

„Știm că gamerii iubesc customizarea, și petrec mult timp și effort pentru a beneficia de tot felul de iteme în jocuri, skin-uri pentru personaj sau arme și multe altele,” a spus Daniel Kelley, global head of marketing, HyperX. „HX3D aduce această dragoste pentru personalizarea experienței de gaming în viața reală și permite o gamă largă de moduri prin care se pot customiza produse HyperX.”

HyperX va colabora cu dezvoltatori de jocuri, echipe de esports, creatori de conținut, influenceri și echipe creative interne pentru a crea produse pentru fani care vor putea fi folosite pentru gaming sau colectate pe post de suveniruri de colecție.  

În cadrul CES 2023, HyperX arată prima ediție limitată de taste personalizate, bazate pe un design intitulat „Cozy Cat”, create de HyperX și votat de către comunitatea de gaming. Produsele HX3D sunt produse pe imprimante 3D de la HP Inc. ca parte a colaborării aflată în continuă dezvoltare cu HP Inc., beneficiind de experiența pe care aceștia o au, aducând singeria, inovarea și culoarea printării 3D în gaming. Produsele personalizate de la HyperX sunt produse folosind anumite produse reciclate.

Mai multe tipuri de taste vor apărea pe parcursul anului prin colaborări plănuite cu cratori de conținut, influenceri, ambasadori și alte personalități și parteneri. Prin prezentarea HX3D, HyperX aduce personalizarea la un nou nivel în gaming.

Disponibilitate 

Tasta HyperX Cozy Cat va fi disponibilă în S.U.A. pe HyperX.com începând din ianuarie 2023. Prețul este de $19.99. Pentru mai multe informații vizitați pagina de produs HX3D

Prețul de pe HyperX.com se poate schimba fără anunț în prealabil. Prețul de la magazinele partenere poate varia. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.