Tot ce e mai bun de la Samsung, într-un telefon Galaxy construit pentru azi și viitor

Editorial De Dr. TM Roh - Președintele și Șef al diviziei MX Business de la Samsung

0
314
Ascultă acest articol


Cu fiecare an ce trece, dispozitivele mobile devin nucleul vieții noastre de zi și epicentrul inovației.

Cu aceste dispozitive esențiale creăm și consumăm conținut care conectează, inspiră sau pur și simplu ne distrează. Ne-am cufundat în lumea unui joc epic care se derulează chiar și în mers. Păstrăm legătura cu colegii, ne ținem de respectarea unor termene limită la muncă. Gestionăm fiecare parte a vieții noastre cu ajutorul unui singur dispozitiv – de la obiceiurile de sănătate și wellness la programări, achiziții, călătorii și mai mult.

Zilele noastre se învârt în jurul acestor experiențe, astfel încât oamenii le aleg pe cele pe care se pot baza, de la branduri în care pot avea încredere. În același timp, provocările globale precum criza climatică ne determină să regândim modul în care trăim. Avem o responsabilitate de a crea o lume mai bună, în timp ce depunem eforturi pentru un viitor mai echitabil și sustenabil. Credem că tehnologia mobile poate fi un catalist pentru a îmbunătăți viețile oamenilor și pentru transformarea în realitate a viziunii noastre pentru viitor. Iar acest aspect este în centrul activității noastre în cadrul grupului Samsung MX (Mobile eXperience).

Stabilirea unor noi standarde de performanță

Nu există un exemplu mai bun pentru ce face Samsung pentru a-și transforma viziunea în realitate decât seria Galaxy S. Această serie reușește în continuare să ne ducă mai departe moștenirea în materie de inovație.

De aceea, sistemul nostru pentru cameră pro-grade devine din ce în ce mai inteligent, și le oferă oamenilor cele mai bune fotografii și videoclipuri din rândul smartphone-urile noastre Galaxy, în orice condiții de lumină. Împreună cu optimizarea hardware și software, cel mai nou chipset al nostru garantează cea mai rapidă și puternică performanță Galaxy și a luat viață din filozofia Samsung pentru parteneriate deschise. Conectivitatea ecosistemului nostru devine, de asemenea, mai ușoară și mai fluidă ca niciodată.

În topul produselor din seria Galaxy S este Galaxy S Ultra, gândit pentru a oferi tot ce este mai bun în termeni de performanță și calitate. Am îmbinat faimoasa experiență Note cu Ultra, pionierând un smartphone cu puterea, performanța și capacitățile creative a două inovații Galaxy de top într-una singură. 

Galaxy S Ultra a devenit cu adevărat punctul culminant al inovației Samsung Mobile, o marcă ce iese în evidență față de oricare alta, iar în curând vă vom arăta ce poate face Ultra în și mai multe categorii de dispozitive.

Inovație care trece cu succes testul timpului

Performanța nu înseamnă doar mai multă putere. Înseamnă și inovație pentru un impact mai redus asupra mediului.

Ne-am angajat să combatem schimbările climatice și suntem ghidați de noua noastră strategie de mediu, care își propune să facă ca tehnologia de care depindem să fie una durabilă. De aceea, luăm în considerare fiecare fază a ciclului de viață al produsului, având mereu în vedere sustenabilitatea.

Acest lucru înseamnă construirea de dispozitive proiectate pentru a trece testul timpului și încorporarea unor materiale mai durabile care iau în considerare fiecare fază a ciclului de viață al produsului.  De asemenea, înseamnă colaborarea cu parteneri cu care împărtășim aceleași valori pentru a aduce oamenii mai aproape unii de alții și pentru a genera schimbări pozitive la nivel de societate și planetă, în timp ce setăm noi standarde pentru industria în care activăm. 

O experiență premium fără compromisuri

Pe 1 februarie, la Unpacked, vă vom demonstra cum inovația și sustenabilitatea pot oferi împreună o experiență premium. 

Într-un moment în care mizele sunt mai mari ca niciodată, am ridicat ștacheta și am împins performanța mai departe. La Unpacked vom dezvălui cele mai puternice dispozitive mobile pe care știm deja că le vei iubi acum, dar și mult timp de acum înainte. 

Abia aștept să vă împărtășesc ce urmează!

De Dr. TM Roh – Președintele și Șef al diviziei MX Business de la Samsung

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.