GeForce NOW aduce DLSS 3 în HITMAN World of Assassination și Marvel’s Midnight Suns plus 5 noi jocuri

0
508

Această săptămână în joiaGFN, extinderea serverelor RTX 4080 pentru abonamentul Ultimate continuă, fiind aproape gata în zona centrului de date din Londra. În același timp, DLSS 3, disponibil cu abonamentul Ultimate livrează un spor de performanță în HITMAN World of Assassination și Marvel’s Midnight Suns pentru o calitate superioară a imaginii care rivalizează cu rezoluția nativă, totul în cloud.

Tehnologia RTX, NVIDIA DLSS 3 este disponibilă în cloud datorită arhitecturii Ada Lovelace, care accelerează performanța prin generarea de cadre de înaltă calitate, nu doar a pixelilor. Integrarea lui DLSS 3 include și NVIDIA Reflex, care reduce latența sistemului pentru toți utilizatorii de GeForce NOW, făcând jocurile mai fluide. Cu suportul pentru DLSS 3 care crește constant, GeForce NOW l-a integrat în câteva dintre cele mai noi update-uri pentru membri.

HITMAN 3, de la IOI, acum numit HITMAN World of Assassination include conținut din HITMAN 1, HITMAN 2 și HITMAN 3 și poate fi jucat din cloud în 4K cu ray tracing și setări maxime cu suport integrat pentru DLSS 3. Membrii Ultimate vor putea să se bucure de reflexii și umbre ray-traced în timp ce se joacă cu legendarul asasin, Agent 47.

Marvel’s Midnight Suns’ jocul de top de la creatorii XCOM primește și el DLSS 3 odată cu primul update de conținut – The Good, The Bad, and the Undead care îl adaugă pe Deadpool.

Membrii Ultimate vor putea să experimenteze aceste jocuri și multe altele în calitate până la 4K 120 fps sau se pot bucura de streaming ultrawide de până la 3840 x 1600 la 120 fps.

Iar cu abilitatea de a lua jocurile cu ei oriunde s-ar duce, membrii GeForce NOW se pot aștepta la 5 noi jocuri săptămâna aceasta:

  • Watch Dogs: Legion (lansare nouă pe Steam, 26 ianuarie)
  • Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint (lansare nouă pe Steam, 23 iunie)
  • Cygnus Enterprises (Steam)
  • Rain World (Steam)
  • The Eternal Cylinder (Steam)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.