Mitsubishi Lancer Evolutions VI (Tommi Makinen Edition) – Ottomobile – Prezentare

"Această miniatură este un obiect de colecție apreciat de iubitorii de automobile și fanii mărcii Mitsubishi, fiind un exemplu de calitate și autenticitate."

0
530

Miniatura Mitsubishi Lancer Evolution VI Tommi Makinen Edition la scara 1/18 produsă de Ottomobile este o ediție limitată și numerotată, cu atenție la detalii. Modelul este fabricat din rășină, model sealed (nu deschide nimic). Scara 1/18 permite o recreere precisă a detaliilor complexe ale automobilului original, inclusiv caracteristicile distinctive ale ediției Tommi Makinen.

Automobilul real, Mitsubishi Lancer Evolution VI, a fost lansat în anul 1999 și a devenit cunoscut pentru performanța sa remarcabilă pe circuitul de curse. Ediția Tommi Makinen, numită după celebrul pilot finlandez de curse, a adus un pachet aerodinamic și performanțe îmbunătățite, fiind un favorit al fanilor mărcii Mitsubishi și ai sporturilor cu motor.

Această miniatură este un obiect de colecție apreciat de iubitorii de automobile și fanii mărcii Mitsubishi, fiind un exemplu de calitate și autenticitate. Dacă esti colecționar sau iubitor de automobile, această miniatură limitată a Mitsubishi Lancer Evolution VI Tommi Makinen Edition poate fi un element important al colecției tale, oferind o imagine detaliată a acestui automobil legendar.

Alexandru Ciobanu – AC Statue Collector

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.