Ascultă acest articol

CANON a actualizat gama de imprimante monocrome şi a lansat noua serie varioPRINT 140 QUARTZ, pentru imprimare de producţie. Folosind tehnologia specifică seriei varioPRINT 140, noul model QUARTZ le oferă furnizorilor de servicii de imprimare din departamentele interne sau comerciale opţiunea de creştere temporară a vitezei pentru a face faţă celor mai aglomerate momente de producţie. De asemenea, acum utilizatorii au la dispoziţie şi opţiunea Form Assist Module, pentru mai multă flexibilitate.

Lansată în 2017, seria varioPRINT 140 a fost un succes, cu peste 2.200 de unităţi instalate în regiunea EMEA. Proiectată pentru medii cu volume de imprimare moderate, cuprinse între 80.000 şi 800.000 de imprimări A4 în medie pe lună, seria varioPRINT 140 QUARTZ a fost creată să ofere fiabilitate şi performanţă la imprimare, productivitate constantă şi rezultate de înaltă calitate.

Datorită introducerii unei noi structuri de licenţe, utilizatorii seriei varioPRINT 140 QUARTZ pot creşte temporar sau permanent viteza de imprimare a echipamentului, de la 115 pagini pe minut (ppm) la 130 ppm sau 140 ppm. Această opţiune oferă mai multă flexibilitate în producţie, astfel încât companiile să poată face faţă volumelor de imprimare impredicitibile şi să poată creşte capacitatea de producţie până la 2,3 milioane de imagini A4 pe lună, în perioadele aglomerate. Licenţa temporară este disponibilă pentru un interval de minim o lună şi poate fi extinsă de câte ori este nevoie pe timpul duratei de viaţă a echipamentului.

Pentru mai multă versatilitate a mediilor de imprimare, utilizatorii pot introduce în tava de hârtie modulul opţional Form Assist Module, pentru a permite imprimarea pe anumite tipuri speciale de hârtie cu grosimi neregulate, precum cecuri bancare, materiale pliate sau altele.

Seria varioPRINT 140 QUARTZ nu generează emisii de ozon şi a fost proiectată să scadă cantitatea de toner rezidual produsă. Datorită tehnologiei HeatXchange™, căldura generată pentru fixarea tonerului este transferată către paginile următoare pe măsură ce acestea sunt imprimate. Astfel, echipamentul are un consum de energie redus, iar temperatura joasă de fixare permite imprimarea pe suporturi cât mai variate.

Echipamentul are încorporat un server de imprimare Canon PRISMAsync, care oferă control intuitiv şi permite programarea lucrărilor de imprimare cu până la opt ore înainte. Utilizatorii primesc în timp util notificări referitoare la realimentarea cu toner şi cu alte consumabile sau la îndepărtarea materialelor finale, pentru imprimare fără întreruperi.

Jennifer Kolloczek, European Planning, Marketing & Innovation Senior Director, Production Print la Canon Europe a declarat: „Deşi sectorul de imprimare digitală tinde să se concentreze pe imprimarea color, imprimarea monocromă va continua să reprezinte o parte semnificativă din volumele totale de imprimare. Mulţi furnizori de servicii de imprimare din departamente interne şi comerciale au nevoie de un echipament monocrom robust, care să ofere calitate, productivitate şi uşurinţă la utilizare, pentru a putea respecta termenele-limită. Seria varioPRINT 140 a fost lansată în 2017 şi de atunci mii de utilizatori din regiunea EMEA au ales aceste echipamente, datorită fiabilităţii şi productivităţii crescute. Pentru a ajuta utilizatorii care se confruntă cu volume de producţie fluctuante şi imprevizibile, am introdus acum opţiunea de creştere temporară a vitezei de imprimare. Gradul mai mare de flexibilitate la imprimare le permite acestora să investească cu încredere, ştiind că pot creşte capacitatea în timpul vârfurilor de producţie.“

Noua serie varioPRINT 140 QUARTZ va fi disponibilă pentru comercializare începând cu luna aprilie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.