Boxele arhitecturale pentru exterior Sonos Architectural by Sonance se lansează într-o nouă variantă de culoare

0
347

Odată cu sosirea primăverii, Sonos anunță lansarea boxei arhitecturale pentru exterior Sonos Architectural by Sonance într-o nouă variantă de culoare – negru, oferindu-le utilizatorilor mai multe modalități de amenajare a spațiului pentru a se putea bucura de o experiență de audiție perfectă în aer liber  atât acasă, cât și la birou.  

Boxa arhitecturală pentru exterior Sonos Architectural by Sonance are un design rezistent la apă și este proiectată pentru a oferi un sunet bogat într-o gamă variată de condiții de mediu, inclusiv în condiții de umiditate, căldură, expunere la raze UV sau la temperaturi foarte scăzute. Boxele pentru exterior fac parte din colecția de boxe pasive integrate Sonos Architectural by Sonance, concepute pentru a se potrivi perfect în orice spațiu și optimizate pentru Sonos Amp. 

Conexiunea la Sonos Amp optimizează sunetul prin procesarea personalizată a semnalului digital și aduce beneficiile sistemului Sonos pentru fiecare boxă arhitecturală Sonos Architectural by Sonance, inclusiv o aplicație ușor de utilizat, care funcționează cu aproape orice serviciu de streaming, cu Apple AirPlay 2, alături de o modalitate simplă care permite extinderea sistemului cu mai multe boxe și componente Sonos.

Boxa arhitecturală Sonos Architectural by Sonance disponibilă în noua variantă de culoare – negru – poate fi comandată prin intermediul distribuitorilor Sonos începând de astăzi și va fi disponibilă și la nivel generalpe sonos.com începând cu data de 14 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.